Elevationssenge ǀ Vi har alverdens størrelser og mærker!

Hos Sengeland fører vi et bredt udvalg af elevationssenge i sublim kvalitet. Samtlige af vores elevationssenge er nøje udvalgt, og du er mere end velkommen til at besøge os for rådgivning i vores butik i Søborg.

Vi gør en dyd ud af at sikre dig en god nattesøvn, vi kan tilbyde flere forskellige elevationssenge, der kan tilpasses til netop din krop. Hvis du ønsker at høre mere om dine muligheder for at sikre dig en bedre nattesøvn er du også velkommen til at kontakte os på 42 91 21 00.

Læs mere her: SovesofaElevationsbunde Rullemadras Kontinentalsenge

Stort udvalg af elevationssenge

Elevationssenge bringer komfort niveauet til helt nye højder. Med muligheden for elevation ved nakke, ryg og ben kan den perfekte liggestilling skabes, som er tilpasset til netop din krop. Det er slut med at vågne op med ondt i nakke eller ryg.

Elevationssenge giver dig behagelige, sunde og aflastende liggepositioner for kroppen. Ikke nok med at det i høj grad vil forbedre din nattesøvn, er det også godt for dit helbred. Alle ved at kilden til et sundt og langt liv er masser af søvn – noget som en elevationsseng med garanti vil give dig.

Bredt udvalg af elevationssenge

Det er muligt at få sengene med enten 28 eller 42 lameller. Antallet af lameller skaber grundlaget for en stabil og fast bund. Sengene er udstyret med el-motorer og en tilhørende fjernbetjening, der, på grund af dens brugervenlighed, kan anvendes af alle. Vores elevationssenge kan fås i flere forskellige prisklasser, så der bør være en elevationsseng til enhver smag.

Fordele ved elevationssenge

En elevationsseng er bygget på fundamentet af en sengebund af høj kvalitet. Hertil har madrassen og topmadras en afgørende faktor for en god nattesøvn, hvorfor vores madrasser er af topkvalitet. Fordelen ved en elevationsseng er, at den rummer mange smarte funktioner, og er derfor en populær sengetype.

Hvis du er en af de personer der elsker, at ligge i sengen og slappe af med at læse, lytte til lydbøger eller se TV, så er en elevationsseng den helt rigtige seng for dig, da det giver dig mulighed for at variere kroppens stilling, så du hele tiden ligger komfortabelt. Hertil kan disse smarte funktioner forbedre din nattesøvnen, fordi du kan tilpasse efter lige præcis dine behov

Ben til din elevationsseng

Elevationssengene kan købes som en komplet seng, men det er også muligt at sammensætte en seng efter eget behov. Her kan du vælge forskellige rammebunde og stof af forskellig kvalitet. Elevationssenge er specielt velegnet, hvis du har problemer med ryggen, eller hvis du har behov for at hæve ben, ryg eller hoved i perioder.

Kontakt os i dag

De fleste af vore elevationssenge kan vælges i mange forskellige mål. Har du et helt konkret mål, som du ønsker, skal du være mere end velkommen til at kontakte os på 42 91 21 00, hvor vi sidder klar til at guide dig på rette vej, så vi i fællesskab kan forbedre din nattesøvn.

80×20090×20090×210120×200140×200160×200180×200180×210Specialmål

Ofte stillede spørgsmål omkring køb af elevationsseng

Elevationssenge giver forbedret komfort og fleksibilitet, da du kan justere sengens position til dine specifikke behov. De kan hjælpe med at lindre ryg- og nakkesmerter, forbedre fordøjelsen, mindske snorken og give bedre cirkulation.

En elevationsseng fungerer ved hjælp af et motoriseret system, som lader dig hæve eller sænke forskellige dele af sengen - typisk hoved- og fodenden - ved hjælp af en fjernbetjening eller en app.

Det afhænger af dine individuelle behov. Hvis du har sundhedsmæssige problemer, som kan forbedres ved at sove i forskellige positioner, eller hvis du simpelthen ønsker øget komfort og fleksibilitet, kan en elevationsseng være det værd.

Elevationssenge kan hjælpe med at lindre symptomer på sygdomme som søvnapnø, GERD (gastroøsofageal reflukssygdom), kroniske rygproblemer og hævede ben. De kan også forbedre fordøjelsen og cirkulationen.

Memory foam og latex madrasser er generelt de bedste valg til en elevationsseng, da de er fleksible og kan bøje sig med sengens justeringer uden at blive beskadiget.

Du skal regelmæssigt tjekke og rengøre motorerne og det elektriske system. Madrassen skal vendes og drejes regelmæssigt, og du skal følge producentens instruktioner for yderligere vedligeholdelse og pleje.

Se efter en seng, der har de specifikke funktioner, du har brug for, som fx en stille motor, programmerbare positioner, og en madras der er behagelig for dig.