Elevationssenge ǀ Vi har alverdens størrelser og mærker!

Se vores udvalg af elevationssenge

Hos Sengeland fører vi et bredt udvalg af elevationssenge i sublim kvalitet. Samtlige af vores elevationssenge er nøje udvalgt, og du er mere end velkommen til at besøge os for rådgivning i vores butik i Søborg.

Vælg en elevationsseng hos Sengeland

Elevationssenge bringer komfort niveauet til helt nye højder. Med muligheden for elevation ved nakke, ryg og ben kan den perfekte liggestilling skabes, som er tilpasset til netop din krop. Det er slut med at vågne op med ondt i nakke eller ryg.

Elevationssenge giver dig behagelige, sunde og aflastende liggepositioner for kroppen. Ikke nok med at det i høj grad vil forbedre din nattesøvn, er det også godt for dit helbred. Alle ved at kilden til et sundt og langt liv er masser af søvn – noget som en elevationsseng med garanti vil give dig!

Hos Sengeland går vi højt op i dit behov, og kan derfor tilbyde flere forskellige elevationssenge, der kan tilpasses til netop din krop.

Det er muligt at få sengene med enten 28 eller 42 lameller. Antallet af lameller skaber grundlaget for en stabil og fast bund. Sengene er udstyret med el-motorer og en tilhørende fjernbetjening, der, på grund af dens brugervenlighed, kan anvendes af alle. Vores elevationssenge kan fås i flere forskellige prisklasser, så der er ingen undskyldning for ikke at opgradere til en elevationsseng.

Find de helt rigtige ben til din elevationsseng her!

Elevationssengene kan købes som en komplet seng, men det er også muligt at sammensætte en seng efter eget behov. Her kan du vælge forskellige rammebunde og stof af forskellig kvalitet. Elevationssenge er specielt velegnet, hvis du har problemer med ryggen, eller hvis du har behov for at hæve ben, ryg eller hoved i perioder.

Find en elevationsseng de rigtige mål

De fleste af vore elevationssenge kan vælges i alle de populære mål. Har du et helt konkret mål, som du ønsker, kan du klikke dig ind til en specifik størrelse herunder.

80×20090×20090×210120×200140×200160×200180×200180×210Specialmål