En Sovesofa er det Praktiske Valg - Kom Ind og se Vores Store Udvalg!

Det praktiske valg

En sovesofa er en god løsning for dig, der har begrænset plads at bo på eller vil være ekstra beredt, når der kommer gæster på besøg. Sovesofaen er praktisk indrettet og udfoldes let og hurtigt, så der bliver plads til to sovende.

Det er et perfekt valg til en seng, hvis du for eksempel er studerende, og har brug for en kombi-løsning. Sovesofaen kan med nemt placeres i ethvert rum og fungere som sofa om dagen og seng om natten – og det stopper ikke her – dyner og sengelinned kan opbevares i sofaens indre, så det altid er bekvemmeligt at finde frem.

Trods sovesofaens praktiske indre, har den et moderigtigt design, der ligner en helt almindelig sofa, når den er klappet sammen. Hos Sengeland tilbyder vi adskillige modeller lavet af varierende materiale, som kan vælges efter ønske. Vi har sovesofaer i forskellige prisklasser, så du kan helt sikkert finde den rette seng du længe har ledt efter.

Sovesofaer kan fås både med og uden chaiselong, som er en forlængning af den ene halvdel af sofaen. En chaiselong kan være fordelagtig, hvis man gerne vil kunne ligge i sin sofa og slappe af, eller hvis man ønsker, at der skal kunne sidde flere i den.

Har du brug for råd og vejledning, inden du beslutter dig, kan du altid kigge forbi vores butik i Søborg. Vi arbejder hårdt for at give vores kunder den bedste service og vejledning.

Find de helt rigtige dyner og puder til din sovesofa her!

Se vores sovesofaer her!