Hos Sengeland er vi Eksperter i Rullemadrasser - Se vores Udvalg her!

Find en rullemadras, der passer til din seng

Hos Sengeland har vi et bredt udvalg af rullemadrasser til din seng. En rullemadras kan bruges som et mellemlag mellem din topmadras og dit lagen, men den kan også anvendes direkte på din madras. Det er derfor ikke nødvendigt med en topmadras for at kunne anvende en rullemadras.

Alle vores rullemadrasser er yderst bløde og komfortable at ligge på, og de skaber en dejlig liggeflade for din krop. Din nattesøvn vil uden tvivl hurtigt forbedres, hvis du vælger at købe en rullemadras til din seng – det garanterer vi!

Selvom at man ikke tænker over det, udskiller vi alle utroligt meget varme og fugt i løbet af natten. Dette går ikke kun ud over din seng, men også indeklimaet. En rullemadras er derfor især brugbar, da den er let at vaske – og tørrer hurtigt.

Hos Sengeland tilbyder vi altid forskellige rullemadrasser til fordelagtige priser, og vi går meget op i at kunne leve op til netop dine behov. Derfor fås vores rullemadrasser til både enkelt- og dobbeltsenge. Så uanset hvilket behov du har for senge og madrasser, kan Sengeland leve op til det.

Du er mere end velkommen til at kontakte os for hjælp, hvis du skal finde en rullemadras, som passer til netop dit behov. Vi står altid klar til at hjælpe i butikken i Sørborg. Men du har også mulighed for at få råd og vejledning over telefonen. Ring på 42 91 21 00.

Se vores store udvalg her!