Dårlig søvn kan have mange konsekvenser, og det kan hurtigt blive dyrt at få en god nats søvn. Men selvom at det kan være dyrt at anskaffe sig den rigtige seng, må du ikke gå på kompromis.

Det forstår vi hos Sengeland, og derfor vil vi gerne hjælpe dig. Med rente- og gebyrfri lån til senge sikres det, at du få sengen, du altid har drømt om, uden at få mareridt over prisen.

 


Drøm sødt med rente- og gebyrfrie lån

Den rette seng er meget vigtig for alle, og er ligeledes forskellig fra person til person.

Med rente- og gebyrfri lån fra Sengeland, får du muligheden for at få præcis den seng der passer til dig uden, at prisen kommer til at afgøre om du får din drømmeseng eller ej. Med den rette seng får du overskud i hverdagen, hvilket gavner både dig og dine nærmeste.

Du får muligheden for, at betale sengen af i små rater, da vi tilbyder skræddersyet finansiering. Vi sørger for at lånet bliver tilpasset og imødekommer lige præcis din økonomi.

Uagtet om du ønsker at låne til en kontinentalseng, elevationsseng eller noget helt tredje, så kan Sengeland hjælpe, da vi gerne vil have, at du får den seng, som passer perfekt til dig. Hvis du ønsker at vide mere om vores senge, så kom forbi vores forretning og få grundig vejledning inden du køber!

2cd13b2a-15ce-461e-9bcc-8a5fd3cfbd41

Ansøg om lån hjemmefra og bliv godkendt på 15 minutter

For at låne til en seng, behøver du blot at klikke ind på vores ansøgningsskema, hvor du kan vælge det beløb som skal finansieres. Alt sammen noget du kan gøre direkte fra din computer, tablet eller smartphone.

Sengeland samarbejder med Lånlet, der varetager behandlingen og derefter gennemgår en kreditvurdering, for at kontrollere om du kan låne dit ønskede beløb. Du ansøger problemfrit ved brug af NemId og kan blive godkendt inden for 15 minutter!

Herunder har vi vist et låneeksempel:

sengeland 2


Hos os får du den rette vejledning hver gang!

Er du i tvivl om hvilken seng der er den rette for dig, så kig forbi vores butik i Søborg. Her står vores kompetente medarbejdere til rådighed og klar til at besvare alle dine spørgsmål.

Har du brug for råd og vejledning til hvordan du optager et lån til din drømmeseng? Så klik ind på på www.laanlet.dk, eller ring til deres kundeservice på telefon 70 20 58 22.