Fortrydelsesret

Sengeland dk yder 14 dages fortrydelsesret gældende fra den dag, du modtager dine varer. ( online køb ) Dog undtaget varer, som er ”custom made” i form af specialmål, eller som er specialfremstillet til dig. Der er ingen fortrydelsesret eller retur-ret på varer købt i butikken ( fysisk butik ). Fortryder du dit online køb, skal du kontakte Sengeland dk senest 14 dage efter den dag, hvor du modtog dine varer. Du har som kunde pligt til at returnere varen i samme stand og mængde samt i uåbnet original emballage, som da du modtog varen.

Særligt gælder det for alle varer, der har været i brug, at de ikke længere kan returneres. Dette gælder f.eks.i form af kropskontant med produkter som dyner, puder, sengetøj, topmadrasser, rullemadrasser eller lignende. Sengeland vurderer, at produktet mister dets værdi straks ved ibrugtagning, og vi kan derfor ikke returnere dine penge, hvis du har brudt emballagen og dermed taget varen i brug. Du skal som kunde selv afholde de omkostninger, der er forbundet med returnering af varen.

På alle Sengelands madrasser i standard mål 80×200 og 90x200cm tilbyder vi dig, som ekstra sikkerhed og service, 30 dages ombytningsret, hvor du for kun kr. 1000,- kan bytte hårdhed, hvis du skulle have valgt forkert hårdhed, denne service og tilbud gælder kun for spring-madrasser. Forsendelsesomkostninger i forbindelse med ombytningsretten skal du selv afholde.