Kontinentalsenge ǀ Find sengen fra dine drømme hos Sengeland!

Her hos Sengeland kan du finde kontinentalsenge af høj kvalitet. Vi har et bredt udvalg af senge med hver deres unikke egenskaber. Eksempel fås vores kontinentalsenge i mange forskellige hårdheder vi har så som ekstra soft, soft, medium, fast og ekstra fast – så du kan få lige præcis den hårdhed der passer til dig. Hertil kan du få specialfremstillet mål af kontinentalsenge, så du er sikker på det er en seng der passer lige præcis ind i dit soveværelse.

Vi har en fysisk butik i Søborg og her er du altid mere end velkommen til at komme og prøve den seng du ønsker. Vores erfarne personale hjælpe dig med at finde den seng der passer dig allerbedst. Hvis du ønsker at vide mere om vores kontinentalsenge kan du altid kontakte os på 42 91 21 00.

Læs mere her: BoxmadrasserBenDyner og puderTilbud

Hvorfor bør du vælge en kontinentalseng

En kontinentalseng er en seng, som sikrer dig høj komfort samt en stabil og rolig nattesøvn. Med en kontinentalseng får du en seng, som er bygget op af flere lag og dermed skaber et godt grundlag for din krop og dit helbred. De mange lag betyder, at en kontinentalseng er bygget op af flere madrasser; to bunddele, en stor mellem-madras og en topmadras. Køber du en kontinentalseng, får du en stor, komfortabel seng der har hele pakken. Hvis I er to der sover sammen, kan I eksempelvis vælge forskellige mellem-madrasser som har hver deres hårdhed, så I begge får maksimal udbytte af kontinentalsenge.

Ekstra komfort med en kontinentalseng

En kontinentalseng er et populært valg, når det kommer til senge i danske hjem. Dette skyldes, at dens stabile egenskaber sikrer komfort og luksus i soveværelset. De mange lag giver mulighed for den rette hårdhed, som passer til netop din ryg. Alt efter den ønskede hårdhed kan en topmadras tilpasses dine ønsker.

Fordele ved at vælge en kontinentalseng

Der er ingen tvivl om, at en kontinentalseng tilbyder en højere grad af behagelighed sammenlignet med simple springmadrasser eller boxmadrasser. Her får du nemlig alle de bedste materialer fra forskellige senge, hvorfor du får en seng af ekstrem komfort og kvalitet.
Kontinentalsenge har yderligere nogle forskellige komfortzoner, som tilgodeser de steder, hvor vi særligt har brug for støtte. – herunder nakke, skuldre, ryg, lænd og hofter. Dette vil betyde, at du får en langt bedre søvn.

Bredt udvalg af kontinentalsenge

Hos Sengeland prøver vi at leve op til alles behov. Kun på den måde kan vi give så mange danskere som muligt en god nattesøvn. Netop derfor sørger vi altid for at have et bredt udvalg. Dette betyder, at vi har kontinentalsenge i mange forskellige størrelser og varianter. Du kan med sikkerhed finde den kontinental seng, der matcher dine behov.

Husk at vælg den rigtige topmadras

Hvis du køber en kontinentalseng hos os, så råder vi dig særligt til at tilvælge en topmadras der passer til netop din kropstype, da dette også er med til at optimere din søvn. Hos os har vi et stort udvalg af topmadrasser i særlig god kvalitet.

Dog er mange af vores topmadrasser gode for hver sin ting, derfor kan du altid spørger os til råd om hvilke topmadrasser du skal vælge, på den måde sikrer vi dig det bedste køb af topmadrasser til din kontinentalseng.

Lad os hjælpe dig på vej mod det rette valg

Har du brug for råd og vejledning, så tøv ikke med at kontakte os på 42 91 21 00. Vores medarbejdere sidder altid klar ved telefonen, og sidder klar til hjælpe dig med at vælge den rigtige kontinentalseng.

140×200160×200180×200180×210Specialmål