Kontinentalsenge ǀ Find sengen fra dine drømme hos Sengeland!

Opnå god komfort med en kontinentalseng

En kontinentalseng er en seng, som sikrer dig høj komfort og en stabil samt rolig nattesøvn. Med en kontinentalseng får du en seng, som er bygget op af flere lag og dermed skaber et godt grundlag for din krop og dit helbred. De mange lag betyder, at en kontinentalseng er bygget op af flere madrasser; to bunddele, en stor mellemmadras og en topmadras. Dette giver en høj seng med maksimal liggekomfort, og køber du en kontinentalseng, får du en seng med en stor der har hele pakken.

En kontinentalseng er et populært valg, når det kommer til senge i danske hjem. Dette skyldes, at dens stabile ydre sikrer komfort og luksus i soveværelset. De mange lag giver mulighed for den rette hårdhed, som passer til netop din ryg. Alt efter den ønskede hårdhed kan en topmadras tilpasses dine ønsker. Desuden har sengen en stor ubrudt overflade, der gør den til et oplagt valg, hvis I er to om at dele den.

Hos Sengeland prøver vi at leve op til alles behov. Kun på den måde kan vi give så mange danskere som muligt en god nattesøvn. Netop derfor sørger vi altid for at have et bredt udvalg. Dette betyder, at vi har kontinentalsenge i mange forskellige størrelser og varianter. Du kan med sikkerhed finde den kontinental seng der matcher dine behov.

Har du brug for råd og vejledning, så tøv ikke med at kontakte os på 42 91 21 00. Vores medarbejdere sidder altid klar ved telefonen, og er i stand til at hjælpe dig med at vælge den rigtige kontinentalseng.

Se vores store udvalg her!

Find kontinentalsenge i alle størrelser

Vi har et kæmpe udvalg af kontinentalsenge, og de fleste af dem kan fås i alle de populære størrelser. Hvis du søger en kontinentalseng i en bestemt størrelse, kan du linksne herunder.

140×200160×200180×200180×210Specialmål