Besøg Sengelands butik i Søborg

Vadbro 14, 2860 Søborg

Besøg vores fysiske Sengeland butik I Søborg nær København. Her kan du mærke og fornemme vores udvalg af senge, før du udpeger din kommende sovemakker. Siden 2014 har vi i butikken serviceret vores kunder med personlig senge-vejledning.

Ingen sover ens, og derfor er tryg og kyndig rådgivning en nødvendighed, når man skal købe ny seng. Vores sortiment af senge er selektivt udvalgt, så kvaliteten matcher den høje faglighed, du mødes med i butikken.

Der er mange muligheder at vælge mellem. Derfor rådgiver vi alle til at besøge os fysisk, hvor sengene kan prøves, og vi bedre kan rådgive dig ud fra dine specifikke søvnbehov.

Vi ses i Søborg!

flueben Prøv i 100 dage

Test sengen hjemme hos dig selv

flueben Op til 25 års garanti

Senge i holdbar kvalitet

flueben Håndplukket udvalg

Vi sælger ikke hvad som helst

 

 


Drømmende kundeoplevelser siden 2014

Vi bruger næsten en tredjedel af vores liv på at sove. Kvaliteten af vores søvn er skelsættende for både mentalt og fysisk helbred. Derfor er professionel rådgivning ekstremt vigtigt, når du vælger din næste seng. I Sengeland står vores fire fagkyndige senge-rådgivere klar til at vejlede dig.

De hjælper dig, når du skal prøve sengene og forstå deres funktion. Ingen sover ens. Derfor er der enorm forskel på vores senge. Din højde og drøjde samt din primære sovestilling er alle faktorer, som har betydning for dit sengevalg.

Siden 2014 har vi vejledt vores mange kunder i deres sengekøb, og hjulpet dem på vej til øget kvalitetssøvn. Vil du også drømme sødt og sove tungt? Så besøg os i Sengelands fysiske butik i Søborg, nær København.

 


Parkering ved Sengelands fysiske butik

Sengelands fysiske butik ligger i Søborg, blot 12 km. fra Københavns Centrum. Det tager cirka 20 minutter at køre hertil. Vi har parkeringsmuligheder på begge sider af butikken. Disse er ganske gratis at benytte.

Det er ligeledes ganske nemt at besøge os med offentlig transport. Du skal tage toget til Buddinge Station, hvorfra du har et lille kvarters gang.