Tag på “prøvetur” hos Sengeland og andre sengebutikker

Vi bruger cirka en tredjedel af vores liv i sengen. Derfor bør komfort og ergonomi være i fokus, når du vælger din næste seng. Den bedste måde at finde ud af, om du ligger korrekt i en seng, er ved at prøve den. Derudover kan ordentlig vejledning fra en sengespecialist gøre en verden til forskel.

Vi anbefaler altid, at du tager på en prøvetur hos Sengeland og andre sengebutikker, inden du beslutter, hvilken seng du skal købe. Derfor har vi lavet to ruter nær Sengeland, som hver især slår vejen forbi tre forskellige sengebutikker.

Du kan blot vælge den rute, som passer dig bedst, afhængigt af hvilken vej, du kommer kørende fra. Vi er sikker på, at din næste seng gemmer sig i en af de udvalgte butikker.

Sengeudstilling i Sengeland

flueben Prøv i 100 dage

Test sengen hjemme hos dig selv

flueben Op til 25 års garanti

Senge i holdbar kvalitet

flueben Håndplukket udvalg

Vi sælger ikke hvad som helst


Besøg sengebutikker i Nordsjælland

Kommer du nord fra? Så er det denne sengerute, du skal slå til, næste gang du skal på jagt efter den rette seng. Ruten tager dig til Lyngby.

Her finder du de to første butikker. Sidst men ikke mindst går turen til Sengeland i Søborg. Ruten er fire kilometer lang, og det tager ni minutter at køre fra den første til sidste butik.

Ruten går til følgende butikker:

  • – Sengespecialisten, Lyngby
  • – Better Sleep, Lyngby
  • – Sengeland, Søborg

Besøg sengebutikker nær København

Skal du på senge-jagt, og starter din rute i København? Så er det denne sengerute, du skal vælge. Ruten starter i Brønshøj, hvor den første butik ligger.

Herefter går turen til Gladsaxe, hvor butik nummer to er at finde. Ruten sluttes af i Søborg hos Sengeland. Alt i alt er denne sengerute syv kilometer lang, og det tager 15 minutter at køre fra den første til den sidste butik.

Ruten går til følgende butikker:

  • – Drømmeland, Brønshøj
  • – Sengekompagniet, Gladsaxe
  • – Sengeland, Søborg

Senge, du kan prøve hos Sengeland

Tips til når du prøver senge

I sengebutikker, såsom Sengeland, står der sengespecialister klar til at vejlede. Spørg endelig specialisterne til råds, for de ved hvilke type senge, der ergonomisk passer til netop dig. Det er en god at give specialisten følgende informationer:

  • ✓ Din vægt
  • ✓ Eventuelle helbredsmæssige udfordringer
  • ✓ Oplevelser med varme/kulde-regulering om natten
  • ✓ Præferencer – eksempelvis til madrassens hårdhed/blødhed

Har du nogle spørgsmål, som du ønsker afklaring på hjemmefra? Så er du altid velkommen til at ringe til vores specialister i Sengeland. Det gør du på telefon: 42 91 21 00.