Hos Sengeland har vi masser af gode tilbud på senge og madrasser til dig, der er på udkig efter en seng eller madras af bedste kvalitet. Vi forhandler en række mærker, der alle er kendte for deres gode kvalitet og holdbarhed. Du kan herunder se vores tilbudskataloger, hvor du kan finde inspiration til, hvilken ny seng eller madras, der passer til dig.

Katalog for tilbud på Senge

pdf-fil

Senge med rente- gebyrfri betaling

pdf-fil

Hvilke senge og madrasser har vi på tilbud?

Det vil selvfølgelig skifte, hvilke senge og madrasser vi har i vores tilbudskataloger. Det vil ofte enten være nogle af vores mest populære modeller, som vi kører i en kampagne eller en model, som er ved at udgå af vores sortiment. Hos Sengeland udvælger vi nøje, hvilke modeller der skal være tilbud på.

Kvalitetssenge – og intet andet

Selv når vi kører tilbud på senge og madrasser, sælger vi aldrig senge af dårlig kvalitet. Vi står inde for, at kvaliteten er i top på alle vores senge – også dem i tilbudskataloget. Du kan altså roligt være prisbevidst, når du handler hos os.

Vores stærke erfaring og store passion har gjort, at vi kan udvælge de helt rigtige senge og madrasser. Vi ved, hvad kvalitet er, og vi ved, hvor vigtig ens nattesøvn er. Derfor findes der ikke senge af dårlig kvalitet i vores sortiment.

Er du stadig i tvivl? Så kig forbi Sengeland

Vi råder over en stor butik beliggende i Søborg, og vi byder glædeligt indenfor til en snak omkring dine behov. Man kan sjældent vurdere, om det er den rigtige seng ud fra et katalog eller fra en hjemmeside. Så kom forbi vores butik i Søborg, så du kan prøve vores forskellige modeller, og sammen med en af vores eksperter finde frem til den helt rigtige seng.