Alle Varianter af Lagner & Sengelinned - Se Stort Udvalg Her!

Find dine lagner og betræk her

Det rette lagen til din seng, kan være med til at give en bedre søvnoplevelse. Lagnet skal være i den rette størrelse og lavet af materiale, som du selv foretrækker. Så opnår du den helt rigtige komfort.

Hos Sengeland tilbyder vi en lang række lagner og sengelinned, som passer til dig og din madras. Vores lagner og sengelinned er lavet af solide materialer, så du får en kvalitet der lever op til netop dine forventninger. Kvaliteten gør, at lagnerne er bløde og komfortable så du får en behageligere nattesøvn.

Derudover egner vores lagner og sengelinned sig, til forskellige senge og præferencer. Alle modeller fås i forskellige størrelser og farver, så du selv kan vælge hvad der passer bedst til din indretning, i soveværelset. Vi tilbyder følgende lagner og sengelinned:

Et anti-skrid underlag forhindrer din topmadras i at rykke sig i løbet af natten. Dit anti-skrid underlag placeres mellem din topmadras og din madras.

Et flexlagen er specielt egnet til elevationssenge. Dets H-form kan let dække en elevationsseng, uden at det går ud over sengens hæve- og sænkefunktioner.

Kuvertlagner giver dig muligheden for at sætte lagnet fast på din madras eller topmadras. Et kuvertlagen vil derfor ikke falde af i løbet af din nattesøvn.

Et vådliggerlagen er brugbart, hvis du oplever ufrivillig vandladning i løbet af natten. Lagnet har et vandtæt underlag der gør, at din madras ikke ødelægges af fugten. Din madras vil derfor forholde sig tør.

Hvis du har behov for hjælp eller vejledning til at finde lagner og sengelinned, som passer til netop dine behov, er du velkommen til at kontakte os. Du har også mulighed for at besøge os i vores sengebutik i Søborg, så du kan se nærmere på vores udvalg af lagner og sengelinned.

Se vores udvalg nedenfor