Kampagnetilbud - Sengeland

Kampagnetilbud – Prøv sengen i 100 dage

Det skal være trygt at købe seng, og derfor tilbyder vi 100 dages fuld returret. Det betyder, at du kan returnere din seng de første 100 dage og få alle dine penge tilbage, hvis den ikke levede op til dine forventninger. Vi hjælper også, hvis du ønsker en anden hårdhed, da vi også ombytter til anden hårdhed gratis i de første 100 dage.

Spar op til 55%

Vi har taget nogle af vores mest populære modeller og lavet en ekstra god pris. Derfor kan du spare helt op til 55%. Dette er på komplette elevations- og kontinentalsenge, hvor der altid medfølger ben og topmadras.

Nøje udvalgte produkter

Alle senge du finder hos Sengeland er af en nøje udvalg kvalitet, så du altid ender med en seng af høj kvalitet, når du handler hos os. Herunder har vi håndplukket nogle af vores topsælgere, som vi giver dig muligheden for at få til en god pris.

Har du brug for rådgivning?

Hvis du ikke er helt sikker på, hvilken seng eller hvilken hårdhed, så sidder vi klar til at rådgive dig. Med mange års erfaring kan vi rådgive dig til det helt rette valg. Ring til os på 42 91 21 00 eller skriv til info@sengeland.dk.

Betingelser for kampagnen

Når du køber en seng i vores kampagnetilbud, accepterer du samtidigt også vores betingelser for kampagnen, som du kan læse her.