Elevationsbunde ǀ Alt til elevationssenge hos Sengeland!

Opnå komfort med en elevationsbund

En elevationsbund kan bringe din sengs komfortniveau til nye højder. Med muligheden for elevation ved nakke, ryg og ben kan den perfekte liggestilling skabes, som er tilpasset til netop din krop. Præcis tilpasning er vigtigt for en god nattesøvn, og en god nattesøvn skaber et godt udgangspunkt for resten af dagen. Investerer du i en elevationsbund, vil du aldrig gå tilbage til almindelige sengebunde.

Elevationsbunde til din seng vil med garanti give dig behagelige, sunde og aflastende liggepositioner. Alt sammen noget der er med til at forbedre både helbred og velvære. Når du bliver træt af en liggeposition, kan du altid ændrer den. Det er også slut med at ondt i nakken, hvis du ser fjernsyn i sengen!

Hos Sengeland tilbyder vi flere forskellige elevationsbunde. Vi går højt op dit behov, og arbejder hårdt på at have et bredt udvalg. Vi har bunde, der passer ind i sengerammer, og enkeltstående elevationsbunde med egne ben. Alle elevationsbunde giver dig muligheden for hæve nakke, ryg og ben og giver dig dermed en liggeposition helt efter eget ønske.

Elevationsbunde fås enten med 28 eller 42 lameller. Lamellerne er afgørende for, hvor stabil og støttende din bund er. Systemet er elektronisk og styres af en lille og brugervenlig fjernbetjening, som er nem at anvende.

Hos Sengeland kan du ligeledes købe både madrasser, der passer hertil og færdige elevationssenge.

Er du stadig i tvivl om hvad en elevationsbund kan gøre for din nattesøvn, så kig forbi vores butik i Søborg – du bliver overrasket over mulighederne der følger med en elevationsbund.

Se vores udvalg her!