Boxmadrasser med lang Levetid i Høj Kvalitet - Se Vores Udvalg Her!

Hos Sengeland er vi specialister i, hvordan du opnår en optimal nattesøvn. Den rette boxmadras vil give dig rolige nætter og masser af søvn, hvilket vil gavne dit helbred — også i de vågne timer.. Vi kan sikre, at kvaliteten af vores boxmadrasser samt de enkelte funktionaliteter er i top, ydermere garantere vi dig for, at du finder en boxmadras, som er den rette for dig.

Vi ønsker at sikre alle og enhver en god nattesøvn, hvorfor vi også har et bredt udvalg af kvalitets boxmadrasser. Hvis du har nogle spørgsmål angående din næste boxmadras er du mere end velkommen til at kontakte os på 42 91 21 00.

Læs mere herMadrasser ElevationssengeRammebunde Sovesofa

Fordele ved en boxmadras

Boxmadrasser er gennem årene blevet danskernes foretrukne valg, når der skal vælges ny seng. Dette skyldes, at en boxmadras er en stabil og ukompliceret seng, der består af en træramme, to lag fjedre og skum. Fjedrene og skummet er samlet i madrassens stof, som er fæstnet på madrassens træramme.

Dette udgør en klassisk og simpel boxmadras, som skaber stabilitet og ro for ryggen, når du sover. De kan fås i forskellige hårdheder og størrelser, og du bør derfor nøje overveje, hvilken madras, som vil passe til netop dig, da dette er afgørende for komforten og din nattesøvn.

Komfort

En boxmadras er delt op i komfortzoner. Komfortzoner er designet med det ene formål: At give kroppen bedre støtte om natten. Det optimale antal af komfortzoner varierer fra person til person, så det gælder om at være opmærksom. Det er derfor en god ide, at prøve sengen inden man beslutter sig. Det er uhyre vigtigt at den matcher din krops behov. Hvis ikke, kan du risikere at få smerter i både ryg og lænd.

Boxmadrasser i alle størrelser

Det er essentielt, at du finder en boxmadras, der er i den helt rette størrelse. Boxmadrassen skal nemlig passe til soveværelsets størrelse og indretning. Vi forhandler boxmadrasser i alle størrelser og hvis du søger en bestemt størrelse kan du altid kontakte os. Sammen finder vi en holdbar løsning på netop dit problem.

En topmadras kan være et afgørende element for, hvor godt du sover og ligger i din seng. Den lægges øverst på sengen og øger dermed komforten markant. Det er derfor et oplagt tilbehør til din boxmadras, og den vil med det samme tilføre mere værdi til din nattesøvn. Når du først har vænnet dig til at sove på en topmadras, kan du aldrig sove uden.

Kontakt os i dag

Vi har igennem mange år erfaret, at din seng er ekstrem afgørende for din nattesøvn. Derfor ønsker vi altid at hjælpe dig med at med at finde den bedst mulige seng til dig, hvorfor du altid kan kontakte os på 42 91 21 00 og så finder vi sammen en løsning på din udfordring.

80×20090×20090×210120×200140×200160×200180×200180×210Specialmål