Boxmadrasser med lang Levetid i Høj Kvalitet - Se Vores Udvalg Her!

Find din nye boxmadras

Boxmadrasser er gennem årene blevet danskernes foretrukne valg, når der skal vælges ny seng. Dette skyldes, at en boxmadras er en stabil og ukompliceret seng, der består af en træramme, to lag fjedre og skum. Fjedrene og skummet er samlet i madrassens stof, som er fæstnet på madrassens træramme. Dette udgør en klassisk og simpel boxmadras, som skaber stabilitet og ro for ryggen, når du sover. De kan fås i forskellige hårdheder og størrelser, og du bør derfor nøje overveje, hvilken madras, som vil passe til netop dig.

Find en kontinentalseng der matcher din boxmadras her!

Hos Sengeland er vi specialister i, hvad der vil gavne netop dit helbred samt skabe en rolig nattesøvn. Vi kan sikre, at kvaliteten af vores boxmadrasser samt de enkelte komponenter er i top, og vi sørger for, at du finder en boxmadras, som er den rette for dig.

En boxmadras er delt op i komfortzoner. Komfortzoner er designet med det ene formål: At give kroppen bedre støtte om natten. Det optimale antal af komfortzoner varierer fra person til person, så det gælder om at være opmærksom. Det er derfor en god ide, at prøve sengen inden man beslutter sig. Det er uhyre vigtigt at den matcher din krops behov. Hvis ikke, kan du risikere at få smerter i både ryg og lænd.

I vores sengebutik i Søborg har vi boxmadrasser i mange tykkelser og materialer, som du kan let kan modtage rådgivning omkring. Vi ved hvor vigtig en god nattesøvn er for ens velvære, så vi går højt op i at du sover godt!

Se vores udvalg af boxmadrasser

Boxmadrasser i alle størrelser

Det er essentielt, at du finder en boxmadras, der er i den helt rette størrelser. Boxmadrassen skal nemlig passe til soveværelsets størrelse og indretning. Vi forhandler boxmadrasser i alle størrelser, og hvis du søger en bestemt størrelse, kan du bruge et af linksne herunder.

80×20090×20090×210120×200140×200160×200180×200180×210Specialmål