Sengeland sælger god Karma

Den 1. august 2014 åbnede butikschef Torben Pedersen vores nye butik i et flot sengestudie med madrasser, senge og meget mere. Vi tilbyder alt hvad du skal bruge til din seng, og vi tilbyder bl.a. madrasser fra Garant Bed Collection By Karma.

By KARMA er et bredt program af madrasser, der er udviklet i samarbejde med førende søvneksperter. Sortimentet spænder lige fra prisbillige boxmadrasser til eksklusive 3-lags elevationssæt – alt sammen i kompromisløs høj kvalitet og flot udførelse. Uanset, hvordan netop dine sovevaner er, så er udvalget så varieret, at du har mulighed for at vælge den madras, som passer lige nøjagtigt til din krop, dine vaner og behov.

Et bredt sortiment med kvalitet

Det er vigtigt for Sengeland, at du ved noget om os, før du vælger at handle her. Derfor har vi gjort, hvad vi kunne, for at lave en præsentabel hjemmeside, hvor du kan læse mere om os, vores sortiment og vores handelsbetingelser.

Det er en vigtig faktor for Torben Pedersen, at han har et bredt produktsortiment, med varer han kan stå ved. ”Det har været vigtigt for os at vælge et sortiment, der matcher det kvalitetsniveau, som vi ønsker at præsentere i vores butik”, udtaler Torben Pedersen.

Torben har mange års erfaring inden for branchen og ved, hvad kunderne lægger vægt på, når de skal ud at investere i en ny seng. ”Der er mange ting, man skal overveje og være opmærksom på. Både med hensyn til fjedre og polstring. Derfor er det vigtigt, at man giver kunden den rette vejledning”, tilføjer Torben Pedersen.

Ud over GARANT BED COLLECTION by KARMA, har butikken et eksklusivt sortiment af senge og madrasser fra bla. Xcellent, Better Bed Comfort, Ecobed Design, Rubin Senge, Premium Senge og Tyske Garant Ergo Comfort Bed.

”Uanset, hvilke forventninger man som kunde har til en ny seng, så er udvalget så varieret, at kunden har mulighed for at vælge den madras, som passer lige nøjagtigt til sin krop, sine vaner og behov. På den måde kan vi opfylde alle ønsker om god søvn”, slutter Torben Pedersen, der er stolt over at have åbnet sin egen butik i Søborg, Storkøbenhavn.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i Sengeland.