Sengeland sælger god Karma

Sengeland en del af Garant Møbler. Den 1. august 2014 åbnede butikschef Torben Pedersen vores nye butik i et flot sengestudie med madrasser, senge og meget mere. Vi tilbyder alt hvad du skal bruge til din seng, og vi tilbyder bl.a. madrasser fra Garant Bed Collection By Karma og Garant Senge.

By KARMA er et bredt program af madrasser, der er udviklet i samarbejde med førende søvneksperter. Sortimentet spænder lige fra prisbillige boxmadrasser til eksklusive 3-lags elevationssæt – alt sammen i kompromisløs høj kvalitet og flot udførelse. Uanset, hvordan netop dine sovevaner er, så er udvalget så varieret, at du har mulighed for at vælge den madras, som passer lige nøjagtigt til din krop, dine vaner og behov.

Et bredt sortiment med kvalitet

Det er vigtigt for Sengeland, at du ved noget om os, før du vælger at handle her. Derfor har vi gjort, hvad vi kunne, for at lave en præsentabel hjemmeside, hvor du kan læse mere om os, vores sortiment og vores handelsbetingelser.

Det er en vigtig faktor for Torben Pedersen, at han har et bredt produktsortiment, med varer han kan stå ved. ”Det har været vigtigt for os at vælge et sortiment, der matcher det kvalitetsniveau, som vi ønsker at præsentere i vores butik”, udtaler Torben Pedersen.

Torben har mange års erfaring inden for branchen og ved, hvad kunderne lægger vægt på, når de skal ud at investere i en ny seng. ”Der er mange ting, man skal overveje og være opmærksom på. Både med hensyn til fjedre og polstring. Derfor er det vigtigt, at man giver kunden den rette vejledning”, tilføjer Torben Pedersen.

Ud over GARANT BED COLLECTION by KARMA, har butikken et eksklusivt sortiment af senge og madrasser fra bla. Xcellent, Elegance, Better Bed Comfort, Ecobed Design, Rubin Senge, Premium Senge og Tyske Garant Ergo Comfort Bed og By Karma senge og madrasser.

”Uanset, hvilke forventninger man som kunde har til en ny seng, så er udvalget så varieret, at kunden har mulighed for at vælge den madras, som passer lige nøjagtigt til sin krop, sine vaner og behov. På den måde kan vi opfylde alle ønsker om god søvn”, slutter Torben Pedersen, der er stolt over at have åbnet sin egen butik i Søborg, Storkøbenhavn.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i Sengeland.

Besøg også vores søsterbutikker

Velkommen til Sengeland’s inspirerende univers af søvn og komfort! Inden for vores virksomhed har vi to fremtrædende søsterselskaber, der supplerer vores engagement i at levere kvalitetsmøbler og senge til vores værdsatte kunder. Mød Garant Møbler og Sengebutikken – to unikke mærker, der er dedikeret til at opfylde dine behov for indretning og søvn på enestående vis.

Garant Møbler er vores alsidige møbelmærke, der stræber efter at skabe et æstetisk og funktionelt hjemmemiljø for vores kunder. Med fokus på moderne design og høj kvalitet tilbyder Garant Møbler et bredt udvalg af møbler til stuen, spisestuen, soveværelset og meget mere. Uanset om du ønsker at skabe en hyggelig atmosfære eller en elegant stil, er Garant Møbler dedikeret til at levere møbler, der kan opfylde dine individuelle præferencer og tilføje en unik karakter til dit hjem.

Søvn er afgørende for vores generelle trivsel, og det er her, Sengebutikken kommer ind i billedet. Vi forstår vigtigheden af en god nats søvn og stræber efter at tilbyde senge og madrasser af højeste kvalitet til vores kunder. Med vores ekspertise og omfattende sortiment af senge og sengeudstyr hjælper Sengebutikken dig med at finde den perfekte løsning, der passer til dine individuelle behov. Uanset om du foretrækker en blød kontinentalseng, en justerbar elevationsseng eller en klassisk springmadras, har vi det hele.

Garant Møbler og Sengebutikken kombinerer vores ekspertise inden for møbler og senge for at tilbyde en omfattende og komplet indretningsløsning til dit hjem. Uanset om du ønsker at forny dit stueområde, opgradere dit soveværelse eller skabe en sammenhængende indretning i hele dit hjem, er vi her for at opfylde dine ønsker og behov.

Udforsk vores online butikker for at opdage den mangfoldighed af muligheder, som “Garant Møbler” og “Sengebutikken” har at tilbyde. Vores dedikerede personale står altid klar til at hjælpe dig med professionel rådgivning og ekspertise, så du kan tage velovervejede valg, der passer til din stil og komfort.

Velkommen til en verden af komfort, æstetik og søvn hos Garant Møbler og Sengebutikken.