Ben til din drømmeseng ǀ Find dem hos Sengeland!

Sengeben

Hos Sengeland finder du et bredt udvalg af ben til din nye seng. Vi har ben i flere forskellige højder, som giver dig mulighed for at justere højden på din seng, til hvad du finder mest behageligt. Ligeledes kan du vælge mellem flere forskellige designs og materialetyper.

Du kan bestille dine nye sengeben hjem online — fragten er på vores regning og vi leverer indenfor 1-5 hverdage. Alternativt vil vi glædeligt se dig i vores fysiske butik i Søborg. Har du brug for hjælp, inden du gennemfører din bestilling? Så er du velkommen til at give os et kald på telefon: 42 91 21 00.

Se også: Dyner & puderSengegavle og natbordeLagner & Sengelinned

Vælg de rigtige ben til din seng

Når du skal ud og købe en ny seng, kan det hurtigt føles som en lille investering — dog en vigtig en af slagsen. Her er tale om et møbel, som både dominerer i indretningen og som du ydermere bruger en tredjedel af din tid i. Derfor har alle dele af din seng en stor betydning for helheden af dit køb.

Når du skal ud og vælge ben til din nye seng, er det derfor flere ting, som du skal huske at overveje. Sengeben har nemlig både indflydelse på designet men også på hvor praktisk din seng er.

Få mest muligt ud af pladsen med dine sengeben

Højden på din sengeben er alt andet end ligegyldig. Her er nemlig rigtig mange muligheder. Hos Sengeland finder du sengeben i følgende højder: 10 cm., 12 cm., 13 cm., 15 cm., 19 cm., 20 cm., og 23 cm.

Ønsker du at benytte pladsen under din seng til opbevaring, kan du vælge høje sengeben, så der er plads til bedrollers. Har dit soveværelse derimod skråvægge, kan du med fordel vælge lave sengeben. Således kan du til trods for skråvægge placere sengen helt inde ved væggen.

Lad dine sengeben sætte præg på indretningen

Hos Sengeland har vi ben i mange forskellige designs. Både form og materialevalg differentierer bredt, så vi har formentlig også de sengeben, du søger. Hos os finder du blandt andet runde egetræsben og sorte træben med alukant. Ønsker du et mere romantisk look, kan du eksempelvis vælge cocktailben i børstet stål.

Sengeben som er nemme at montere

Det er både let at bestille og montere vores sengeben. Alle vores ben kan nemlig skrues på, så du slipper for skulle finde værktøjskassen frem. Når du bestiller ben til din seng, skal du dog være opmærksom på, om du skal bruge 1 eller 2 sæt (4 eller 8 ben). Mange af vores dobbeltsenge kræver nemlig 8 ben.

Har du brug for hjælp til, hvilken ben du skal vælge? Så er du velkommen til at besøge os i vores fysiske butik i Søborg. Alternativt kan du ringe til os på telefon: 42 91 21 00.