Elevationssenge i 140x200 - Sengeland

Det er et faktum, at mange mennesker vælger den forkerte seng. Det er en skam og endda sundhedsskadeligt, da vi bruger omtrent en tredjedel af vores liv i sengen. Det er her vi lader energi ud til hverdagens udfordringer, og det bliver umuligt, hvis ikke komforten er i orden.

Hos Sengeland kan du finde vores elevationssenge i 140×200, til de som leder efter en halvandenmandsseng med lidt ekstra plads i. Mange sover uroligt om natten, og da er det essentielt at have ekstra madras at vende sig på.

Senge med elevation i vælges gerne af folk med rygproblemer, som af denne brug kan have brug for at ligge i hævet position. Mange vælger også denne type seng som en luksus i hverdagen, så hovedgærdet og fodende kan løftes når man eksempelvis ser TV eller læser i sengen.

Hos Sengeland ved vi at ikke to behov er ens. Derfor kan du ved mange af vores modeller skræddersy din 140×200 elevationsseng. Eksempelvis kan du vælge ben i forskellige materialetyper og højder. Dette er en fordel hvis du ønsker plads til bedroalers.

Se vores elevationssenge i 140×200 herunder: