Elevationssenge i 90x200 - Sengeland

Søger du en enkeltmandsseng? Og drømmer du om en elevationsseng, hvor der er plads til at vende og dreje sig i løbet af natten? Så har vi det helt rigtige udvalg til dig. Hos Sengeland finder du nemlig elevationssenge til enkeltpersoner i to størrelser: 80×200 og 90×200.

Det kan virke som om, at forskellen mellem de to størrelser er minimal. Men for de som sover uroligt er der en verden til forskel. For andre kan det handle om at udfylde et tomrum i soveværelset, hvis sengen eksempelvis skal stå i et indhak eller under en skråvæg.

Vores udvalg af elevationssenge i størrelsen 90×200 kan dække de fleste behov, både hvad angår pris, komfort og design. Vi sælger senge inden for et bredt prismæssigt spænd, men sørger for, at samtlige senge hos Sengeland lever op til den kvalitet, som vi ønsker at sættes i forbindelse med.

Du kan selv designe din nye elevationsseng hos Sengeland. Det gør du ved at vælge rammebund, ben, madras og farve. På den måde kan du også sikre dig, at få den hårdhed i madrassen, som du foretrækker. Enhvers behov er individuel, og derfor skal Sengelands evelationssenge kunne skræddersyes efter behov.

Se vores elevationssenge i 90×200 herunder: