I en stresset dagligdag er det altafgørende, at du har haft en ordentlig nattesøvn, for at du kan yde det bedste i dine vågne timer. Dette vil du kun opnå, hvis du kombinerer gode vaner med en god komfortabel seng. Det er om natten, vi lader energi til dagens strabadser. Det ved vi en masse om hos Sengeland, hvorfor vi kun fører kvalitetsprodukter.

Det er egentlig ganske simpelt: Vælg den rigtige seng og opnå den rette komfort. Hvis du har en seng, der ikke støtter dig korrekt gennem natten, vil det kunne ødelægge din nattesøvn. Du skal vælge en seng, der vigtigst af alt, matcher din vægt, så den kan støtte dig ordenligt. Rigtig mange vælger desværre en seng, der er alt for blød, og det ødelægger din nattesøvnen.

Hos Sengeland har vi gjort os umage i at finde et udvalg, hvor der er senge, der matcher ethvert behov. Du er velkommen til at kigge forbi vores butik i Søborg, hvis du er på udkig efter en ny seng. Vi står også gerne klar med lidt rådgivning, hvis du har brug for at vide mere om, hvordan du kan opnå den rigtige komfort og den perfekte nattesøvn. Du kan også se hele vores udvalg af senge her på hjemmesiden.

 

Er du interesseret i at vide mere om søvn og komfort? Så læs med her.

 


Herunder kan du se vores udvalg af boxmadrasser


Der er ingen ens guideline for, hvordan den korrekte seng er sat sammen. Vores behov er nemlig individuelle. Det er vigtigt at du ved køb af din nye seng, tager hensyn til parametre som hvor varmt du får det om natten, din vægt, din ryg og lignende. Hos Sengeland har vi senge der dækker ethvert behov, så du oplever bedre søvn og komfort. Foruden boxmadrasser så sælger vi også elevationssenge og kontinentalsenge. Disse kan du se her:

KontinentalsengeElevationssenge


Hvad kan dårlig nattesøvn føre til?

Får man ikke den rigtig nattesøvn, kan det medføre en lang række ubehageligheder, som man ikke ønsker at bakse med i hverdagen. Dette vil blandt andet være;

Ondt i ryggen grundet dårlig komfort

Dårlig ryg

Har man ikke en lige rygsøjle gennem nattesøvnen, vil dette kunne føre til ondt i ryggen. Hvad end man sidder på kontor eller har et fysisk krævende arbejde, kan ondt i ryggen være en rigtig stor hæmsko. Det er derfor et af sengens vigtigste formål, at den støtter dig rigtigt gennem hele natten. Hos Sengeland kan vi tilbyde dig hjælp og rådgivning om madrasser til dårlig ryg.

Hvis man begynder at få ondt i ryggen, skal man lytte til sin krop. Det kan godt være, det ikke er slemt i starten, men det er der stor chance for, at det bliver. Så lyt til din krop og anskaf dig en komfortabel madras, som behandler din krop ordenligt om natten.


Stress grundet dårlig nattesøvn

Stress

Vi ser desværre flere og flere danskere, der bliver stressede, og den primære grund er nok, at alle har fået mere travlt og at kravene, til hvad vi skal opnå, er blevet højere. Det er vigtigt, at man er rustet til at håndtere hverdagens stress, og det er man kun, hvis man har fået en ordenlig nats søvn.

Det er altså både vigtigt, at man går ordentlig tid i seng, men ligeså vigtigt er det, at den søvn man får, er god og uforstyret, så kroppen kan restituere på bedst mulig vis.

Nogle vælger i en stressperiode at bruge mange af de sene aftentimer (og måske endda nattetimer) på arbejde/skole for at kunne nå mere. Her gør man kun sig selv en bjørnetjeneste, da den manglende nattesøvn vil betyde, at man har mindre energi næste dag. Man skal altid prioritere sin nattesøvn, så man får det mest optimale ud af dagen.


Koncentrationsbesvær

Koncentrationsbesvær

Dette er ofte skridtet før stress, og derfor skal man være opmærksom. Hvis man begynder at opleve koncentrationsbesvær i løbet af ens dagligdag, kan det meget vel være grundet for dårlig nattesøvn. Vores koncentration kræver massere af energi, og den energi får vi kun, når vi sover.

Skal man f.eks. koncentrere sig i flere timer om en skole- eller arbejdsopgave, er det helt essentielt, at man har fået en god nats søvn. Får man ikke det, vil man hurtigt opleve, at man er meget længere tid om at løse opgaver.


Sengeland hjælper dig til perfekt komfort og nattesøvn

Der findes ikke én seng, der passer til alle mennesker. Man skal finde en model, der passer til ens vægt, højde og kropsbygning. Her hjælper Sengelands ekspert dig med at finde den helt rigtige seng, der sikre dig perfekt komfort og støtte gennem hele natten, så du får den absolut bedste nattesøvn.

Seng med god komfort