Er du på udkig efter en ny sengeramme? Så er du kommet til det rette sted. Uanset om du søger sengeramme til din nye seng, eller om du blot ønsker at udskifte den gamle slidte sengeramme, så kan vi hos Sengeland hjælpe dig. Vi har et stort udvalg af sengerammer. Ligeledes har vi madrasser i alskens forskellig materiale og størrelser, hvis du også mangler dette. Hos Sengeland kan du altså købe elementerne separat og dermed kan du sammensætte din seng, præcis som du ønsker den. Vi står altid klar til at rådgive dig, hvis du behøver hjælp, inden du gennemfører din bestilling. Du er velkommen til at give os et kald på telefon: 42 91 21 00, såvel som du er velkommen i vores fysiske butik i Søborg. Ønsker du hotel-luksus i hverdagen? Så suppler din nye seng med en sengegavl. Du kan se vores udvalg af sengegavle herunder, og desuden læse mere om hvordan du vælger den rette sengeramme. God fornøjelse.

Herunder kan se vores udvalg af sengegavle


 

Hos Sengeland forhandler vi både boxmadrasser, elevationssenge og kontinentalsenge. Det er helt og aldeles individuelt, hvilken type seng der er den bedste for dig. Valg af seng afhænger både af, hvordan vores krop har det med eksempelvis blødt eller hårdt underlag, såvel som det handler om personlige præferencer. Læser du eksempelvis meget i sengen, kan det være det rene luksus at investere i en elevationsseng. Ønsker du derimod at få så meget seng for så lidt penge som muligt, så vil boxmadrassen være det oplagte valg. Læs meget gerne mere om vores forskellige typer af senge herunder. Sengeramme medfølger som regel.

Se kontinentalsenge herSe elevationssenge herSe boxmadrasser her


sengeland

Når man skal finde en sengeramme til sin seng, er der flere overvejelser, som man skal gøre sig inden. Først og fremmest er det vigtigt at vurdere, om man skal købe en ny madras samtidigt med sengerammen, eller om man har en madras i forvejen, som man gerne vil beholde.

Har du allerede en madras?

Hvis du allerede ligger inde med en madras, som du er glad og tilfreds med, så er det vigtigt, at vi finder en sengeramme til dig, som passer til netop den madras, som du har derhjemme. Derfor er det nødvendigt, at du har de præcise mål på den madras, som har derhjemme, så du ikke risikerer at modtage en sengeramme, som ikke passer til din madras derhjemme. Hos Sengeland udbyder vi et stort udvalg af sengerammer, som gør, at vi med stor sandsynlighed kan finde en ramme, som passer til netop din madras. Du kan trygt komme forbi vores butik og se vores udvalg af sengerammer, og vi står selvfølgelig klar til at guide dig gennem vores udvalg.

Har du brug for en madras til sengerammen?

Hvis du i forvejen ikke har en madras, så stor Sengeland til rådighed med hjælp til at finde både madras og sengeramme. Hvis du derimod har en madras, som du ikke er specielt tilfreds med, kan det ligeledes være en god idé at overveje at udskifte madrassen, hvis du alligevel skal købe en ny sengeramme. Hvis du ikke har en madras endnu, har du formegentlig ikke lagt dig fast på en nøjagtig størrelse. Vores medarbejdere i Sengeland kan hjælpe dig med beslutningen om den perfekte størrelse til netop dit hjem, som dermed også passer til netop den sengeramme, som du ønsker dig.


Hvordan vælger du den rette seng?

Det kan være svært at finde ud af, hvordan man finder en seng, som passer til netop ens behov. Derfor kan det være en god idé at søge hjælp og rådgivning hos eksperter, som har styr på, hvad der er ekstra godt for netop din ryg, for dit hjem og for dit velvære. Hos Sengeland står vi altid klar med hjælp og vejledning til at finde en seng, som passer til dig. Derfor giver vi dig her 3 råd til, hvordan du finder en seng, der passer til dig og dit hjem:

Vælg den rette størrelse

Størrelsen på sengenFørst og fremmest er det altafgørende, at du finder ud af, hvor mange, der skal være plads til i sengen. Her skal du vurdere, om du oftest skal sove alene i den, eller om du ofe har veninder, familie eller en kæreste på besøg, som også sover i sengen. Når du så har fundet ud af det – er det næste skridt at finde ud, hvor stor en seng, du har plads til i dit hjem. Hvis du ønsker en seng, hvor der er plads til to personer, kan det være en god idé at vælge en dobbeltseng, så du kan have overnattende gæster.

Desuden er det også vigtigt at finde ud af, hvor lang din seng skal være. Her skal du tage hensyn til din højde samt de personer, som du ved skal sove i sengen. Ens højde er afgørende for, hvilken størrelse din seng skal have. Vi anbefaler, at man vælger en seng, der er minimum 10cm. længere end dig selv. Hvis du er omkring 190cm høj, er det derfor en god idé at købe en seng, som er op imod 200cm. lang.

Vælg den rette sengeramme

sengeramme

Når du så har valgt størrelsen på din seng, skal du nu til at finde ud af, hvilken sengeramme du gerne vil have til din seng. Her er der normalt tale om en smagssag, da en sengeramme skal vælges ud fra materiale og farver, som kommer til at udgøre den kosmetiske del af din fremtidige seng. Hvis du har en god idé om, hvordan dit soveværelse skal se ud (eller allerede ser ud), så kan det være en god idé at vælge en sengeramme, som passer til dette.

Hvis du er i tvivl om, hvordan din sengeramme skal se ud, kan det være en stor fordel at komme ned i vores butik i Søborg, hvor du kan se adskillige eksempler på forskellige sengerammer. Vi har sengerammer i forskellige materialer samt i forskellige farver, og det kan derfor være en hjælpende hånd at finde inspiration ved at se eksempler.

Vælg den rette madras

madras

Selvom mange mener, at parametrene udseende og størrelse af nogle af de vigtigste for sengen, så er og forbliver madrasser det absolut vigtigste element, når det kommer til at finde den rette seng. Madrassen er altafgørende for, om du får en stabil og rolig nattesøvn. Da nattesøvn har betydning for både livskvalitet og funktion i hverdagen, er det uroligt vigtigt, at du finder en madras, som passer til netop dine behov.

Om en madras skal være blød eller hård er en personlig vurdering, som ofte kommer an på, hvordan din krop foretrækker at ligge. Nogle kan bedste lidt at ligge på hård madrasser, mens andre får ondt i ryggen af det. Derfor er det vigtigt, at du vurderer, hvad du bedst kan lide, samt hvad du før i tiden har haft gode eller dårlige oplevelser med.

Stadig i tvivl?

Hvis du stadig er i tvivl omkring, hvilken sengeramme du skal vælge, eller hvilken madras, der passer til netop dine behov, så kom forbi vores butik i Søborg. Her står vi altid klar med råd og vejledning omkring en seng til dig, og vi hjælper dig gerne med at finde frem til den helt perfekte seng og sengeramme. Hvis du besøger vores butik i Søborg har du ligeledes også mulighed for at se de forskellige sengerammer samt senge, som vi udbyder, og du kan dermed finde inspiration til netop den seng, som passer bedst ind i dit hjem.