Hos Sengeland har vi et utal af dobbeltsenge at vælge imellem. Vi ved hvor svært det kan være for to mennesker, at blive enige om den rette dobbeltseng. Det er nemlig meget individuelt hvilke krav vi har til vores seng for at kunne opnå den bedst mulige nattesøvn. Hos Sengeland burde det dog være muligt, da vi mener at have dobbeltsenge, der kan dække ethvert behov. Har I brug for vejledning til hvilken dobbeltseng, der er den rigtige for jer, er I mere end velkomne til at komme ned i vores butik, som ligger i Søborg. I er også velkomne til at give os et kald på telefon: 42 91 21 00, hvor vi ligeledes kan vejlede jer, når I skal ud og købe den helt rigtige dobbeltseng for jer. Man behøver naturligvis ikke være to for at investere i en dobbeltseng. Måske drømmer du blot om mere plads til dig selv. Hos Sengeland hjælper vi gerne med at indfri dine drømme og hjælpe dig på vej mod en bedre nattesøvn.

Herunder kan du se vores udvalg af kontinentalsenge


 

Hos Sengeland ved vi, at de krav vi stiller til en dobbeltseng er meget individuelle. Derfor kan du hos Sengeland både finde dobbeltsenge som boxmadrasser, elevationssenge og kontinentalsenge. Derudover kan du hos os vælge et hav af tilvalg såsom sengegavle, topmadrasser, og forskellige typer af ben til din dobbeltseng. Ved at bestille de forskellige elementer til din dobbeltseng individuelt, kan du skabe den dobbeltseng som du har gået og drømt om. Læs gerne mere om vores forskellige typer af senge herunder.

ElevationssengeBoxmadrasser


Hvad er vigtigt, når man køber en dobbeltseng?

Som udgangspunkt er det rimelig simpelt at købe en dobbeltseng. Det handler nemlig om at finde en seng, hvor man sover optimalt. Men der er faktisk mange små ting, som skal gå op i en højere enhed, for at man får den perfekte seng. Vi har derfor samlet lavet en checkliste, så I kan være sikre på, at I har tænkt over de væsentligste ting i forbindelse med køb af en dobbeltseng:


Størrelsen på dobbeltsengen

Dobbeltseng størrelseDobbeltsenge kan fås i forskellige størrelser, da ikke alle mennesker er lige høje. Standardstørrelsen på en dobbeltseng er 180×200 cm, hvilket vil sige, at den er 2 meter lang og 1,8 meter bred. Der er således 90 cm i bredden per person, der skal ligge i den. Hvis dobbeltsengen skal stå i et mindre værelse, kan det også være en løsning at vælge en lidt smallere seng.

Hvis man er en høj person, skal man selvfølgelig også ligge godt. Dette kan være svært i en seng, der ikke er længere end 2 meter. For de fleste høje mennesker vil en seng på 220 cm være det den rette størrelse, og vi har derfor mange dobbeltsenge af denne størrelse. Det er individuelt hvor meget friplads man har brug for i højden, men vi anbefaler, at sengen som minimum er 10 cm længere end en selv.

I forhold til bredden på dobbeltsengen, er det også vigtigt at tænke over, hvor meget man bevæger sig om natten, og hvordan man kan lide at ligge. Det er vigtigt for en god søvn, at man ikke vågner unødvendigt om natten, fordi man ligger dårligt, eller fordi man får ondt i ryggen. Dette kan man nemt komme til, hvis man køber en seng, der ikke er stor nok.

Hvis man bor alene og gerne vil have en seng, hvor der fra tid til anden kan være overnattende gæster, er det som regel nok at have en dobbeltseng med målene 140×200 cm. Disse senge kalder man faktisk ikke for dobbeltsenge – de er kendt som trekvartsenge. I en seng af denne størrelse vil man have mulighed for at brede sig til daglig, men det er ikke noget problem at ligge to i sengen en nat eller to af gangen.


Valg af madrastype

Dobbeltseng madrasNår man skal vælge hvilken madras man skal have i dobbeltsengen, er der også nogle ting, som er væsentligt at tage stilling til. Hvis I er et par, der deler sengen, skal I først og fremmest finde ud af, om I har behov for forskellige typer madrasser. Specielt hvis man har tendens til dårlig ryg, er det meget vigtigt at finde den madras, der bedst kan støtte ryggen.

Derudover er det forskelligt om man bedst kan lide at sove på en hård eller blød madras. Som par kan man sagtens vælge to forskellige typer madrasser, selvom man deler dobbeltseng. Det er ikke altid, at man har samme ønske om blødheden på madrassen, og det kan derfor være en fordel at vælge en madras efter ens individuelle behov. Det er ikke en ulempe at vælge to forskellige madrasser. På denne måde bliver sengen blot opdelt af en lille rille imellem madrasserne, som de færreste vil lægge mærke til i løbet af deres nattesøvn.

For de fleste mennesker er det svært at vælge en madras uden at have prøvet at ligge på den og mærke, hvordan den former sig i forhold til ens krop. Derfor anbefaler vi, at I kommer ned i vores butik, så I kan prøve både madrasser og senge af, inden i beslutter jer. Hermed har I mulighed for at vurdere, om en hård eller en blød seng passer bedst til jer, eller om størrelsen har betydning for, hvordan I ligger i den. I har ligeledes mulighed for at trække på vores ekspertise, så vi sammen kan finde de madrasser, der passer bedst til jer.


Skal det være en elevationsseng?

elevationssengElevationssenge bliver mere og mere udbredte, og det er med god grund. Der er mange fordele ved elevationssenge, både i forhold til komforten når man sover, og når man ellers opholder sig i sengen.

Det kan være en stor fordel at have mulighed for at sidde op i sengen. Hvis man enten ser fjernsyn eller læser i sengen, så kan det være komfortabelt, at man kan indstille sengen til dette. Det kan ofte medføre smerter i ryg og nakke, hvis man forsøger at sidde op i sin seng uden at have en elevationsseng. Med en elevationsseng kan man sidde halvt eller helt op, alt efter hvad man ønsker.

Hvis man er syg i form af forkølelse eller hoste, kan det også være en stor fordel at have en elevationsseng. Når næsen er stoppet eller halsen er irriteret, så kan det hjælpe meget, hvis man løfter hovedet og ryggen en del. På denne måde kan du få en behagelig nattesøvn trods din sygdom. Det kan være ubehageligt blot at løfte hovedet med flere puder, da man kan risikere en nakken eller ryggen kommer til at ligge skævt.

Hvis I beslutter jer for, at jeres næste dobbeltseng skal være en elevationsseng, skal I tage stilling til, om I vil kunne indstille jeres egen halvdel eller om sengen hele tiden skal følges ad. Det kan være en stor fordel at kunne justere sengen enkeltvis, da man ikke nødvendigvis foretrækker at sidde op samtidigt. Det kan også være en fordel at komme ind i vores butik og prøve, hvad man foretrækker bedst.


Kontakt os

Lad os hjælpe jer med at finde jeres næste dobbeltseng. Vi foretrækker, at I kommer ned i vores butik i Søborg, da det er nemmere at finde den rette løsning, når man kan se, røre og prøve vores senge. Vi har åbent alle dage med undtagelse af onsdag, hvor vi holder lukket. Sidder du med nogle spørgsmål nu, er du også mere end velkommen til at ringe til os på telefonnummer 42 91 21 00.