En god nattesøvn er alfa omega for dit humør, dit helbred og dit overskud i hverdagen. Kravler børnene også ind til dig om natten, og resultere det ofte i pladsmangel? Så skulle i måske overveje en større seng. Hos Sengeland forhandler vi King Size senge, hvor der er rigeligt med plads til hele familien. Her får I en seng i størrelsen 180×200 at boltre jer på. Vores King Size senge kommer desuden i flere forskellige typer. Ligesom ved resten af vores sortiment, så kan du sammensætte din King Size seng, så den opfylder dine personlige præferencer. Herunder ser du vores King Size senge som elevationssenge.

Herunder kan du se vores udvalg af 180×200 elevationssenge


Som det allerede står beskrevet, så udbyder vi vores King Size senge i flere forskellige typer. Foruden at du kan få elevation i din King Size seng, så fås denne størrelse også som kontinentalseng eller boxmadras. Vores udvalg er bredt, fordi vi ved, at alle mennesker har individuelle behov til deres seng. Det er vigtigt at disse behov udfyldes, således at du kan opnå en optimal nattesøvn. Læs meget gerne mere om vores King Size senge ved at klikke dig rundt herunder.

Se kontinentalsenge herSe boxmadrasser her


King size bed – det populære valg til paret

King-size-bedHvis du er en del af et par, som skal til at finde en fælles seng, som I begge kan sove i hver nat, så er den såkaldte king-size størrelse et utroligt populært valg. I en king-size seng er der masser af plads til to mennesker, og man føler sig ikke presset til at ligge på ubehagelige måder. Der er plads til at begge parter kan brede sig i løbet af natten, og du bliver ikke vækket unødigt af din partners bevægelser. King-size senge er blevet et populært valg blandt danskerne, da de er store og derfor ofte skaber en bedre komfort gennem natten.

Vi prioriterer ofte vores soveværelse ret højt, når vi indretter vores hjem, og dette betyder, at der er langt mere plads, og langt flere penge, til at købe en ordentlig seng. Dette skyldes selvfølgelig den enorme vigtighed det har, at man får en god nats søvn. Her kan pladsen og komforten, man opnår ved en king size bed, være utrolig god. Selvom den optager stor plads i soveværelset, så kan det være en fordel i sidste ende, fordi man får den bedst mulige nattesøvn.


King-size bed til den luksuriøse single

King-size-bedTrods det faktum, at en king-size-seng er mest oplagt til par, der sover sammen hver nat, så ses det ofte, at de købes af folk, der bor alene. De fleste mennesker kan rigtig godt lide at brede sig, når de sover, samt at have mest muligt plads at gøre det på. Og i en king-size seng er der mere end rig mulighed for at brede sig, hvis man sover alene. Du bør derfor overveje, om du er typen, der godt kan lide rigtig meget plads at sove på.

Hvis du har en idé om, at der på et tidspunkt skal flytte en anden person ind i dit hjem, så kan det også være en god idé at købe en king-size seng allerede nu, hvis du har plads til den. En king-size seng kan være fantastisk at sove alene i, og hvis man har overnattende gæster, kan det ligeledes være skønt at kunne tilbyde dem en dejlig seng at sove i.


Hvorfor begrebet “king size bed”?

Det hænder ret ofte, at vi i Danmark “låner” ord fra det engelske ordforråd, og dette er præcis, hvad der er sket med king-size-seng. Der er som nævnt ikke nogen forskel i Danmark, om man nævner en regulær dobbeltseng eller en king-size-bed.

Boxmadras redt op

Kom ned til os og prøv

Hvis du er i tvivl om, hvilken seng du skal vælge, og om det skal være king-size eller en mindre model, er du meget velkommen til at besøge vores butik i Søborg. Her kan du prøve et bredt udvalg af senge i forskellige størrelser – både king-size-seng og mindre modeller. Vi står klar med hjælp og rådgivning, så du kan finde netop den king-size seng, som passer til dig.

Besøg Butik Her