Hos Sengeland brænder vi for, at kunne tilbyde dig en madras, der giver dig den bedste nattesøvn. Dog er valg af madras et individuelt og personligt valg, da det er forskelligt hvordan man sover bedst, samt hvilken type madras der er mest kompatibel.

Se kontinentalsenge herSe elevationssenge herSe boxmadrasser her


Valg af madras

Først og fremmest skal du bestemme dig for størrelsen på madrassen. Madrassen bør mindst være 10 cm længere end din højde, og være så bred som mulig. Hvis madrasserne er til dig og din partner, bør i begge to prøve madrassen. Hvis i er meget forskellige hvad angår højde og vægt, skal i vælge to forskellige madrasser.

Herunder vil vi gennemgå de højkvalitets madrasser, som vi tilbyder dig og hvad disse kan:


Madrasser fra By Karma

By Karma madras

Med en madras fra By Karma er der fokus på eksklusivitet og en ekstraordinær god liggekomfort. I de fleste af By Karmas madrasser er der 5-zonet pocket fjedre. 5-zonet fjedre er bygget med forskellige trådtykkelser, hvilket giver en individuel affjedring i hver enkelt fjeder, og giver kroppen en optimal støtte.

Eksempelvis vil fjedrene under hofterne give mere efter, end fjedrene under skuldrene, grundet vægten. Pocket fjedre betyder at fjedrene er indsvejset i en pose af nålefilt. Dette giver yderligere en individuelitet i fjedrenes affjedring, hvilket give ekstra support.

Madrassen er polstret med enten latex eller polytherskum. Hvis madrassen er polstret med latex, giver denne madras aflastning af kroppen, samt en god støtte. Desuden tillader denne type polstring en ventilation, så kroppen kan ånde. Polytherskum har en lidt hårdere konsistent og mindre elasticitet, hvilket giver en højere bæreevne. Dette kan være ideelt for dig, der skal have en hårdere madras.


Madras fra Lapur

LaPur madras

LaPur madrasser er helt unikke. De er bygget på et enkeltstående madrassystem og er fremstillet af højelastisk koldskum og latex, der er formet som tuber. Vi har valgt at forhandle dem på grund af deres utrolige høje kvalitet og exceptionelt lange holdbarhed.

Madrassen føles som en helt normal madras med affjedring. Men fordelen ved en LaPur madras er, at den ikke giver samme tryk på kroppen, som man gør i en madras, der udelukkende er baseret på fjedre. Lapur madrasserne findes i mange størrelser og kan derfor bruges til enkeltsengen, halvandenmandsengen og dobbeltsengen.

LaPur madrasserne har det mest præcise zonesystem på markedet. Dette skyldes at zonerne er blevet forskudt, så den kan vendes efter din højde. Yderligere tilbyder LaPur 5 forskellige hårdhedsgrader, og derfor kan alle få den optimale støtte på en LaPur madras. Derudover undgår man, at sengen bliver for varm, da luftkanalerne i denne type madras og strukturen i overfladen, giver en god luftcirkulation i madrassen.


Madras hos Sengeland

Vælg den rigtige størrelseMadras til dårlig ryg

Hos Sengeland har vi et bredt udvalg af madrasser. Dog har alle vores madrasser en fællesnævner: høj komfort. Vi ønsker at give dig den bedste nattesøvn, hvilket du får ved en madras der giver dig den bedste støtte, og som er tilpasset din kropstype.

Derfor har vi udvalgt de bedste madrasser, som du kan se på vores side her. Hvis du ønsker at blive guidet til det rette madrasvalg kan du kontakte os eller komme ned i vores butik og afprøve madrassen selv.


Kontakt os

Ring 42 91 21 00

Hos Sengeland vil vi gerne kunne vejlede dig så godt som muligt, fordi vi går op i din nattesøvn. Hvis du sidder med nogle spørgsmål, skal du være mere end velkommen til at sende os en mail eller ringe til os ved at trykke på knappen ovenfor.

Vi anbefaler også, at du kommer ned i vores butik i Søborg, da det er lettere for os at finde det helt rigtige produkt til dig, når du kan få lov til at prøve, røre, ligge, sidde osv. Vi holder åbent alle dage undtagen onsdag, hvor butikken er lukket.