Herunder kan du se vores udvalg af boxmadrasser

Når du hører ordet soveseng, så tænker du måske, at det giver sig selv. Men en seng kan bruges til meget mere end at sove i, du kan læse i sengen, slappe af i den eller noget helt tredje.

Hos Sengeland bestræber vi os på, at finde den helt perfekte seng til dig, som ønsker at finde den perfekte soveseng, så du får mest muligt ud af din søvn.

Kan fås præcist som du vil have det

Når du skal ud og købe din næste seng, så har du hos Sengeland mulighed for, at få den sat sammen præcist som du gerne vil have det.

Ønsker du eksempelvis en seng, men som stadig har multi-funktionelle egenskaber. Hvis det er tilfældet, så kan vi varmt anbefale dig at kigge på vores elevationssenge. Sengene er bygget med lameller som kan justeres. Med den justerbare bund du får muligheden for at sidde mere op – en kæmpe fordel, hvis du godt kan lide at læse eller se film i sengen.

Mærker som By Karma og LaPur sikrer du får top kvalitetssenge, som både fås med 28 og 42 lameller – der øger både komfort og stabiliteten. Alle sengene kommer med tykke madrasser, som er foret med kvalitetsskum.

Der er desuden mulighed for, selv at vælge den grad af fasthed som gør, at DU får den ultimative soveseng, der er 100% tilpasset til dine ønsker.

Til alle vores elevationssenge medfølger selvfølgelig fjernbetjening, som er nem og brugervenlig.


Hotelseng

En konge værdig

Ønsker du ikke elevation, men derimod bare en rigtig god soveseng, så er vores kontinentalsenge klart det helt rigtige for dig. Hos Sengeland tilbyder vi et bredt udvalg af kontinentalsenge, som alle har komforten i højsædet.

Sengene fås fra en halvandenmands seng på 140×200, og hele vejen op til en king-size bed på 180×200. Kontinentalsengen er bygget op af flere madrasser, som er med til at tage søvnen til nye højder.

Sover du mere end en person i sengen, er kontinentalsengen uden tvivl det oplagte valg af soveseng. Sengen har nemlig to individuelle madrasser i bunden, hvilket giver mulighed for at tilpasse sengen til to personers individuelle behov – i stedet for at indgå et kompromis.


Den danske soveseng

Den seng danskerne sover mest i er dog boxmadrassen. Boxmadrassen er med til at opfylde de fleste behov du måtte have, når du skal vælge din næste seng.

Sengeland tilbyder flere typer af boxmadrasser, der alle fås med forskellige typer af hårdheder. Der vil helt sikkert også være en, der er perfekt som din næste soveseng. Vision, By Karma og LaPur tilbyder alle boxmadrasser med en stabil bund, som sikrer dig perfekt komfort, når du skal sove.

Hvis din næste seng bliver en af vores fantastiske boxmadrasser, så kan vi også varmt anbefale at kigge på topmadrasser, der er med til give den ekstra grad af luksus, når du lægger dig i sengen.


Hvilken seng sover jeg bedst i?

Alle vores senge er fantastiske, men ikke alle senge passer til dig. Derfor ønsker Sengeland selvfølgelig, at finde det helt perfekte match mellem dig og din næste soveseng.

Kom forbi os i vores forretning i Søborg og tag en snak med os omkring valget af din næste seng. Vi tilbyder rådgivning i samme høje kvalitet som vores senge, og ønsker du det, giver vi også en hjælpende hånd med finansieringen. På den måde sikrer vi os, at du får allermest ud af din næste seng.

Og skulle du, imod al forventning, komme hjem med den forkerte seng, så tilbyder Sengeland selvfølgelig fuld returret på sengen.

Retur- og handelsbetingelser kan du læse meget mere om her, og ellers så kom ned forbi butikken og tag en snak med os.

infograf om søvn