En topmadras er en god investering for dig som vægter din nattesøvn højt. Den gør din seng mere komfortabel og giver dig de bedste forudsætninger for at få en god nats søvn. Hos Sengeland har vi et stort udvalg af topmadrasser i forskellige prislejer, størrelser og materialer, så du nemt kan finde netop den topmadras som passer til dit behov. Køb online eller kom forbi vores butik og få råd og vejledning om hvilken type topmadras der egner sig bedst til dig. Vi forhandler senge og madrasser fra de førende producenter til fornuftige priser.


Find topmadrasser her

topmadras


God søvn er vigtig for dig og for os

God nattesøvn har stor betydning for hvordan vi fungerer i hverdagen. De fleste voksne har brug for mellem 7 og 8 timers uforstyrret søvn hver nat, for at være fuldt funktionsdygtige. Dog har lider rigtig mange mennesker af søvnbesvær. Hos Sengeland har vi gjort det til vores mission at give danskerne de bedste forudsætninger for at få en god nattesøvn. Ifølge vores erfaring, fås den bedste søvn, når din seng er tilpasset dine personlige behov. Dette kan gøres ved at kombinere din madras med en topmadras, for at få det optimale underlag som kan sikre dig gode og rolige nætter.


Hvad er en topmadras?

Et af vores mest populære produkttyper er vores topmadrasser, som kan gøre din seng endnu mere komfortabel. En topmadras er en tyndere madras, designet til at ligge oven på sengens madras, for at give øget komfort og for at beskytte sengen mod slid og snavs.

Der kan være forskellige grunde til at det kan være en god ide at købe en topmadras til din seng. Hvis du for eksempel døjer med ryg- eller nakkesmerter, kan en topmadras ofte være med til at afhjælpe disse problemer. En topmadras i god kvalitet kan også kompensere, hvis din seng enten er for hård eller for blød.

Hvis din seng er godt brugt, men du ikke har lyst til at investere i en ny, kan du få oplevelsen af en ny seng med en god topmadras. Eller hvis du er glad for din seng og gerne vil have at den skal holde længe, kan du forlænge din sengs levetid med at bruge en topmadras, som mindsker slid på selve madrassen.


Fordele ved at bruge topmadras

Som sagt findes der mange fordele ved at bruge en topmadras på din seng. Fordelene ved at investere i en topmadras er mange. Her kan du se de vigtigste.

Komfort

En topmadras kan øge din natlige komfort. Du kan vælge netop den grad af fasthed eller blødhed som passer dig og på den måde sørge for at din seng er designet efter netop dine behov.

Hygiejne

En topmadras beskytter din madras mod sved og snavs, og er nemmere at rengøre end din sengs egen madras. På den måde gør en topmadras det nemmere for dig at bekæmpe husstøvmider.

Økonomi

En topmadras mindsker slid på din madras således at den holder længere. Det kan derfor være en god ide at investere i en topmadras, så du ikke behøver at købe en ny madras i mange år.


Hvilken topmadras skal jeg vælge?

Hos Sengeland har vi et stort udvalg af topmadrasser i forskellige størrelser, materialer og prislejer. Hvad enten du har boxmadras, springmadras, topmadras, kontinentalseng eller elevationsseng, kan du have fordel af at supplementere med en topmadras, så du er garanteret en god nats søvn.

De mest populære materialer til topmadrasser er memory skum og latex. Her kan du læse om de forskellige materialer, så du kan vurdere hvad der passer bedst til dig.

Memory skum

Memory skum er perfekt for dig der foretrækker at ligge blødt. Materialet har den egenskab, at det former sig efter din krop, så du kan sove godt hele natten. En topmadras af memory skum er et godt valg hvis din krop har brug for støtte og aflastning.

Latex

Hvis du foretrækker at ligge på et fast underlag, kan du med fordel vælge en topmadras af latex. Latex er et godt materiale, fordi det er ventilerende, hvilket er behageligt hvis du får det varmt om natten. Desuden er latex et naturprodukt og er således et miljøvenligt valg.

Rådgivning

Hos Sengeland kan vi rådgive dig om alt vedrørende senge og madrasser, også hvis du har særlige ønsker eller behov. For eksempel har vi topmadrasser som er velegnet til allergikere, fremstillet i et i antibakterielt materiale. Du kan også få topmadrasser med aftagelige overtræk som let kan vaskes, så du nemmere kan bekæmpe husstøvmider.


Kontakt os

Hos Sengeland er du altid i sikre hænder når det gælder råd og vejledning om senge og madrasser. Kom forbi vores butik i Søborg eller ring på 42 91 21 00, så vi kan hjælpe dig med at sove trygt om natten.

Besøg vores butik
Kom forbi vores butik på Vadbro 14 v. Buddinge Station, 2860 Søborg.

Åbningstider:
Mandag-Tirsdag : 11-17.30
Onsdag : Lukket
Torsdag : 11-19
Fredag : 11-17.30
Lørdag : 11-15
Søndag : 11-15