Med en seng fra By Karma er du sikret høj kvalitet og høj komfort. Samtidig vil din fremtidige seng fra By Karma have et moderne design og lækre detaljer. Madrasserne er betrukket med kraftigt møbelstof, hvor du selv kan vælge mellem farverne sort, grå, sand og mørkebrun. Derfor er dette en kvalitetsbevidst seng, også stilmæssigt, og der er noget for enhver smag!

Se kontinentalsenge herSe elevationssenge herSe boxmadrasser her


Valg af madrastype

By Karmas madrasser kan både fås i skum- eller fjedertyper, eller en kombination af begge. Derfor er der både noget til dig, der ønsker en blød og lækker madras, og til dig som vil have en lidt hårdere og komfortabel madras.

Om du skal vælge en blød eller hård madras bestemmes af flere faktorer. Først og fremmest bestemmes det af din vægt. Jo tungere man er, desto hårdere skal madrassen være.

Måden hvorpå du ligger om natten, har også noget at sige. Du skal eksempelvis vælge en blød seng, hvis du ligger på siden. Dette skyldes at dine skuldre og hofter skal synke så langt ned som muligt, så din rygsøjle ligger vandret. Man skal dog være opmærksom på, at hvis madrassen er for blød, så kan rygsøjlen ikke holdes lige.

Hvis du ligger på ryggen skal madrassens blødhed vurderes ud fra, at du skulle kunne presse en hånd ind under lænden, og at du skal føle et jævnt tryk på hele bagsiden af kroppen. Hvis dine hæle og bagdel synker ned, indikerer dette at madrassen for blød.

Hos Sengeland kan du blive guidet til den type madras der passer bedst til dig og dine soverutiner.

Madrasser der er stablet

Udvalg af By Karma

Udover at du kan vælge madrastype har By Karma et bredt udvalg af senge, der giver dig muligheden for, at vælge den type seng der passer bedst til dig og din livsstil.


Elevationssenge

Se elevationssenge her

Der er flere grunde til at vælge en elevationsseng. For folk der har rygproblemer eller er besværet, kan det være nyttigt med en elevationsseng. Elevationssenge kan hjælpe med at flytte kroppen i behagelige positioner eller gøre det lettere at komme ud af sengen om morgenen. Dog er der også et komfortabelt aspekt i en elevationsseng, hvis du ofte nyder din morgenmad, læser en god bog eller ser fjernsyn i sengen.


Boxmadrasser

Se boxmadrasser her

Hvis du ønsker en boxmadras af høj kvalitet, kan By Karma også levere dette. Boxmadrasser er en populær seng i de danske hjem, da den ikke optager for meget plads og man selv kan vælge en sengeramme, der passer til ens nuværende interiør. Desuden har du mulighed for at købe en topmadras, så komforten kan blive endnu højere. I By Karma boxmadrasser får du både 2 lag fjedre og skum/polster, dermed er du sikret det rette underlag, til en behagelig søvn.


Kontinental

Se kontinentalsenge her

Med en kontinentalseng fra By Karma er du sikret høj luksus, hvor der er fokus på din komfort. Sengen er bygget op på en base af tyk skummadras, hvorefter der er en zoneinddelt fjedermadras, og til slut en tyk topmadras. Du bestemmer dog helt selv hvilken type fjedre og topmadras, som din kontinentalseng skal bestå af, så den passer til din kropstype og sovestilling. Samtidig er sengens højde lidt højere, hvilket betyder at det er lettere at komme i, og ud af sengen.


Kom ind og prøv By Karma

Hvis du er interesseret i at afprøve vores luksuriøse og komfortable senge fra By Karma, kan du komme forbi vores butik i Sønderborg. Du kan også læse mere om, hvordan du vælger den rigtige madras og bestille online.