Hos Sengeland finder du en lang række af luksussenge, som alle anvender forskellige typer af madrasser. Langt de fleste af vores modeller kommer med en lækker tyk skummadras, som øger komforten betydeligt, når du ligger og sover.

Uanset om du ønsker en dejlig kontinentalseng eller luksus elevationsseng så kan disse fås med tykke og solide skummadrasser, som tilpasser sig dig, og dermed giver dig den bedst tænkelige søvn.


Herunder kan du se vores udvalg af madrasser

Vi kan hjælpe dig

At finde den rette seng er én ting, men at finde den madras er noget helt andet. Hos Sengeland gør vi en dyd i at finde den helt rigtige løsning for dig.

Når det kommer til skummadrasser findes der mange forskellige. Vi er alle bygget forskelligt, derfor har vi også brug for forskellige madrasser.

Vores personale står klar til at hjælpe med alle de spørgsmål du kunne forestille dig, alt fra hvilken skummadras er bedst, til hvilke ben der vil være bedst.

Vi yder selvfølgelig 30 dages søvngaranti, som sikre at du får den helt rigtige madras. Du kan læse mere om Sengelands handelsbetingelser her

forside-madrasser til gode skummadrasser

Hvilken madras skal jeg vælge?

Det kan være en jungle, at finde den helt rette madras til din seng. Hos Sengeland har vi en række luksus skummadrasser som tilpasser sig din krop, højde og vægt. Vi tilbyder både koldskum-, latex- og viskoelastisk madrasser, som alle er af kompromisløs kvalitet.

Vi har ligeledes forskellige topmadrasser og rullemadrasser, som alle hjælper dig, med at få den ekstra komfort, når du skal indtage din søvn.

Skal du ud og købe seng, hvor der skal lægge mere end én i, er skummadrasser endnu vigtigere. Madrasser er lavet så de kan tilpasse sig, så du og din sengepartner sikrer sig den perfekte seng.

skummadrasser til sengerammer

Forskellen på mænd og kvinder

Mænd og kvinder har forskellige kropsbygninger fra naturens side, hvilket også har indflydelse på, hvordan deres madrasser skal være.

En mand er oftest bredere over skuldrene, højere og vejer mere, hvilket betyder de oftest skal have en større grad af fasthed i deres madras. Kvinder derimod er oftest bredere over hofterne, vejer mindre og er lavere, hvortil en mindre grad af fasthed vil være mere optimalt.

Uagtet hvordan du er, om du har dårlig ryg, meget høj eller noget helt tredje, så tilbyder Sengeland en skummadras som tilpasser sig præcist dig. Da mange af vores senge bliver leveret med to skummadrasser skal du ikke være nervøs for, at din og din partners behov ikke bliver opfyldt.

Flere af vores senge bruger skummadrasser, der er lavet i latex -eller viskoelastisk skum som sikrer, at madrassen kan ånde og, at den tilpasser sig din krop bedst muligt.

Viskoelastiske skummadrasser er på samme tid også anbefalet af kiropraktorer, som den madras der er bedst til at forebygge ryg -og nakkesmerter.

Gode-raad-til-at-sove-bedre med en skummadras

Hvad skal der på toppen

Uanset om du skal have en skummadras, eller en anden type, så skal der også noget ovenpå den.

De fleste vælger i dag at anvende en topmadras, hvilket vi hos Sengeland også mener er det helt rigtige at gøre.

Det ville være ærgerligt, hvis ikke din nye seng lever op til dine forventninger. Derfor anbefaler vi at få købt sig en topmadras, som er med til at sikrer du sover, som du skal.

Hos Sengeland har du mulighed for at få en lækker skum-topmadras, som tager soveoplevelsen til helt nye højder. Hvis du vælger at anskaffe en topmadras af skum, kontra rullemadras, så vil du hurtigt opleve, at din komfort vil stiger, da madrasser af skum er væsentligt tykkere og derfor også er med til at balancere kroppen ud, så du ligger bedst muligt.

pude der ligger på en skummadras

Hele pakken

Finder du din drømmeseng, ønsker Sengeland ikke at økonomien skal begrænse din investering. Derfor tilbyder Sengeland rentefri finansiering af dit næste køb.

Vi giver dig muligheden for at komme hjem med hele pakken, uden at gå på kompromis, da vi ved hvor vigtig den rigtige seng er for dig.
På vores hjemmeside finder du et ansøgningsskema, hvor du nemt kan ansøge online og få svar med det samme, du kan læse mere og finansiering af dit næste sengekøb HER.


Kontakt Os

Telefon: 42 91 21 00

Vi står klar til at hjælpe dig med at finde den rigtige skummadras til dine behov. Hvis du har spørgsmål, må du ikke tøve med at ringe til os på telefon 42 91 21 00 eller sende os en mail.

Imidlertid vil vi foretrække, primært for jeres egen skyld, at I kommer ned i vores butik i Søborg, da det er nemmere at finde den rigtige skummadras, når man kan se, røre og prøve. Vi har åbent alle dage med undtagelse af onsdag, hvor vi holder lukket.