I disse vaskelige tider, har du stadig mulighed for at handle hos Sengeland. Vi holder stadig åbent i butikken, hvor vi blot har taget vores forholdsregler. Det betyder, at der maks. må være fire kunder i butikken ad gangen, og at vi rengører ekstra omhyggeligt. Vi yder dog også telefonisk rådgivning, hvor vi kan guide dig til at vælge den rigtige seng. Vores lager er fyldt og vi har stadig de samme gode tilbud, som vi havde planlagt, før Corona kom.

Forsvarlighed

Vi tager naturligvis et ansvar i denne hårde situation. Vi skal passe på hinanden og hjælpe hele Danmark med at komme tilbage på fode igen. Derfor sørger vi hos Sengeland for at holde en omhyggelig hygiejne, når vi håndterer de produkter, vi leverer. Betalingen kan du foretage online eller via en bankoverførsel, så vi holder den fysiske kontakt til et absolut minimum.

Køb gavekort til halv pris!

Hvis du ikke er helt klar til at købe en seng lige nu, har vi lavet et ekstraordinært godt tilbud til dig. Du kan købe et gave på for hhv. 1.000 kr., 2.500 kr. og 5.000 kr., hvor vi så fordobler beløbet.

Køb gavekort her

Ring til os

Hvis du er i tvivl om det mindste, så giv os et ring på 42 91 21 00. Vi sidder klar til at svare på alle dine spørgsmål og guide dig til valget af den helt rigtige seng.

Ring på 42 91 21 00