Hos Sengeland har vi en lang række sengespecialister, der står klar med professionel rådgivning til alle der ringer eller besøger os i vores butik i Søborg. Vi sætter en stor ære i at vejlede alle vores kunder nøje, så alle vores kunder får de mest optimale forudsætninger for at vælge den rigtig seng. Kom gerne forbi vores butik i Søborg, hvor du vil blive mødt af vores mange sengespecialister.

Besøg Butik Her


Hvad er en specialist egentlig?

Der er mange i verden, der kalder sig specialister inden for det ene og det andet, men hvornår kan man egentlig tillade sig at kalde sig selv for specialist? Det mener vi, at man kan, hvis man har et dybt kendskab til det produkt, man sælger, og når det kommer til seng, så er vi i den grad specialister. Vi har stor erfaring med at matche den rigtige seng med en person, så den optimale komfort opnås.


Bare rolig – vores specialister koster ikke ekstra

Sengespecialister hos sengeland

Når du besøger Sengeland, koster det ikke en krone, hvis du ønsker vejledning fra en af vores sengespecialister. Det er en del af den service, som vi ønsker at yde over for alle vores kunder, og vi deler gerne ud af vores specialistviden til alle der besøger butikken – hvad end de vælger at købe en seng eller ej.

Vi ved, at købet af en seng kan være en stor beslutning. Det er bestemt et af de dyre møbler, vi har i vores hjem, og vi kommer unægteligt til at tilbringe rigtig mange timer i vores seng. Netop derfor er det vigtigt, at du bliver rådgivet af en sengespecialist, der har styr på emnet. Får du valgt den forkerte seng, kan det nemlig være med til at ødelægge den gode nattesøvn.

Vores specialister står klar til at hjælpe dig med at finde den helt rette seng eller madras til dit behov og kropsform, så du kan få din skønhedssøvn.


Er du i tvivl? Så kom ned og prøv os

Ring 42 91 21 00

Hvis du er i tvivl omkring, hvorvidt vores sengespecialister kan guide dig til den helt perfekte seng, så kom forbi vores butik i Søborg. Vi tager gerne “udfordringen” op, og vi føler os ret sikre på, at vores specialister kan finde en seng, der matcher de behov I måtte have, og som vigtigst af alt sørger for, at I får den perfekte nattesøvn.