Det er næsten ligegyldigt hvor stor en bolig man bor i, så vil der altid være et tilbagevendende problem med pladsmangel. En god løsning for at skabe ekstra muligheder for opbevaring kan derfor være, at anskaffe sig en seng med mulighed for opbevaring. Hertil kan der være forskellige muligheder. Du kan eksempelvis anskaffe dig en seng, hvor der er rum nok under til opbevaringskasser. Ligeledes kan du anskaffe en sovesofa med indbygget rum under. Begge dele kan vi hos Sengeland være behjælpelige med. Herunder kan du se vores udvalg af sovesofaer. Disse er desuden ideelle til mindre lejligheder. Med en sovesofa får du ikke kun mere opbevaringsplads – du slår også to fluer med et smæk ved at investere i et møbel med to funktioner: sofa og seng.

Herunder kan du se vores udvalg af sovesofaer


 

Ønsker du at se vores udvalg af almindelige senge, hvor du kan udnytte pladsen under til opbevaring? Så klik dig rundt via knapperne herunder. Hos Sengeland forhandler vi både koninentalsenge, elevationssenge og boxmadrasser. Ved at vælge en almindelig seng med opbevaring, kan du dermed også sammensætte den efter dine præferencer. Læser du eksempelvis meget i sengen, kan du vælge en elevationsseng. Der er mange muligheder, og du finder dem alle hos Sengeland.

Se kontinentalsenge herSe elevationssenge herSe boxmadrasser her


Vælg den helt rigtig model

Der findes et stort udvalg af senge med opbevaring, og disse passer til forskellige behov. Hos Sengeland er vi eksperter i at rådgive kunder, der kommer ned i vores butik, og vi kan også sagtens rådgive inden for valget af seng med opbevaring.

Når man skal ud og investere i en seng med opbevaring, bliver det hurtigt en investering i den lidt dyrere ende, og derfor er det altså yderst vigtigt, at man vælger rigtigt første gang. Kom gerne forbi vores butik i Søborg og se vores udvalg af senge med opbevaring. Du kan også selv sammensætte din drømmeseng, hvor du vælger alt lige fra sengeramme og ben til madras og farve.

Mange muligheder i en seng med opbevaring

Har man en seng med opbevaring, er der massere af fantastiske udnyttelsesmuligheder, som man kan gøre brug af. Man kan f.eks. opbevare …


Tøj

En af de ting, som kræver rigtig meget opbevaringsplads er tøj, og her er pladsen under sengen fuldstændig perfekt. Man kan f.eks. vælge at opbevare alt sit sommertøj under sengen i løbet af vinteren, og omvendt om sommeren kan man opbevare sit store opbevaringskrævende vintertøj under sengen.

Man kan også sagtens få lavet et system, hvor man kan have sit dagligdagstøj opbevaring under sin seng, hvis man bare finder den helt rigtige løsning, hvor det stadig er let at komme til. Har man f.eks. ikke lige plads til et stort klædeskab i ens soveværelse, kan dette være den absolut bedste løsning.


Kufferter

De fleste bruger kun deres kuffert 1-2 gange om året, og resten af tiden står den bare og fylder. Kufferter optager rigtig meget plads, og har man ikke lige et kælder- eller loftsrum, hvor man kan gemme dem væk, kan en seng med opbevaring være en oplagt mulighed.

Husk, at en kuffert også har en masse plads inde i sig selv, som man med fordel kan udnytte, så man ikke bare placere en stor kuffert fyldt med luft i sin seng med opbevaring. Denne plads kan med fordel bruges. Så skal man dog lige indstille sig på at tømme kufferten, når man en gang skal bruge den.


Træningstasker

Hvad end man går til fodbold, badminton, squash, hockey eller en helt femte sport, vil man have en taske, hvor alt ens træningsudstyr er. En seng med opbevaring vil have rigeligt med plads, hvor man kan lægge disse tasker.

De fleste kender vidst godt det, at man fik en impulsidé og tænkte, at man skulle starte til en ny sportsgren. Lige pludselig fik man også købt den helt store “udstyrspakke”, men luften gik måske lidt hurtigere af ballonen end forventet, og så står denne store sportstaske og fylder, som man ikke lige får brugt. Her er opbevaringen under sengen helt idéel.


DVD-film

De fleste ligger stadig inde med en stor samling DVD-film, men disse bliver måske ikke brugt lige så meget – efter diverse digitale tjenester er kommet frem. Man er måske blevet lidt træt af, at de står og fylder i ens dagligstue, men ikke træt nok til at man smider dem ud? Her vil opbevaring under sengen også være yderst fordelagtig.

Denne overskrift kunne selvfølgelig ligeledes have heddet “Computerspil”, “VHS-bånd”, “Bøger” eller noget helt fjerde, da disse alle falder lidt ind under den samme kategori. Der er altså ikke nogle grænser for, hvad du kan bruge den nyopdagede opbevaringsplads under sengen til.


Alt mulig andet

Du er måske allerede ved at have forstået de mange muligheder, der “gemmer sig” under sengen. Det er generelt bare et godt sted at gemme ting, som man ikke har brug for hver eneste dag. Begynder man at gemme ting, som man har brug for relativt ofte, skal man virkelig have valgt den rigtige seng med opbevaring, da det ellers bliver alt for omstændigt at få fat i sine ting.

Generelt egner den bagerste plads, i en seng med opbevaring, sig til ting, som man sjældent har brug for, hvor den forreste plads egner sig langt bedre til ting, som man har brug for på daglig basis.


Tilbud på seng med opbevaring

Er du stadig ikke helt sikker på, om du skal have en seng med opbevaring? Kom forbi vores butik og lad os give dig et godt tilbud. Vi er helt sikre på, at vi kan finde noget i vores sortiment, som vil passe til dit behov.