Er du på udkig efter en dobbeltseng, hvor at plads ikke er noget problem? Så vil vi anbefale en seng 180×200. En 180×200 seng kaldes også en almindelig dobbeltseng, hvor der ikke er gået på kompromis med bredden.

I Sengeland har vi med sikkerhed den helt rette dobbeltseng for dig og din partner. Vi har fokus på, at du får den rette størrelse seng, samt den rette madras der giver dig den bedste komfort.

Herunder kan du se vores udvalg af 180×200 boxmadrasser

Se kontinentalsenge herSe elevationssenge her


Hvilken type seng, skal du have?

Når man køber en 180×200 er man sikker på, at der er plads til begge parter i sengen. I Sengeland har vi et bredt udvalg af dobbeltsenge – du kan både få den velkendte boxmadras, en luksuriøs kontinentalseng eller en effektiv elevationsseng.

Boxmadras

Denne type seng er velkendt og elsket af mange. Hos os er man sikret en 180×200 boxmadras i høj kvalitet, med en god komfort. Ofte er det den mere prisbevidste køber, der ikke har et behov for ekstraordinære funktioner, som vælger denne type seng.

En boxmadras i 180×200 består af et 2 lags polstret bonell-fejdre med polyether-skum. Bonell-fjedre er kendt for at give en god affjedring, og er ideelle til boxmadrasser, hvor der er behov for en solid base. Polyther-skum har en meget fast kvalitet, og dermed er du sikret at din madras ikke bliver for blød. Yderligere kan du anskaffe dig en topmadras, som passer til din kropstype, og dermed er du sikret en endnu bedre komfort.

Hvis du ønsker en boxmadras, kan du se dem lige her.

Kontinentalseng

Hvis du ønsker en mere luksuriøs seng, skal du vælge en 180×200 kontinentalseng. Her er der fokus på høj kvalitet, hvor at sengen bygget op omkring en stor mellemmadras og en fyldt topmadras.

Hos Sengeland kan du vælge en grad af hårdhed, i din næste kontinentalseng. Vi anbefaler at jo højere din vægt er, jo højere skal graden af hårdhed være, så din rygsøjle kan ligge vandret hele natten.

Hvad angår de komponenter som kontinentalsengene er bygget af, varierer dette fra model til model, og der er alt lige lige koldskumsmadrasser til pocketfjedre. Dermed kan vi altid finde en 180×200 kontinentalseng der passer til dig og din partner. Skal en kontinentalseng være din næste 180×200 seng, så kan du få et kig i vores brede udvalg her.

Elevationsseng

Hvis du er typen der bruger soveværelset til andet end at sove i, er en elevationsseng ideel. Man har større mulighed for at kunne læse en bog eller se tv, da man kan indstille sengen til en komfortabel siddeposition. Samtidig er der også mange mennesker der vælger denne seng, af sundhedsmæssige årsager. Hvis man har problemer med ryggen, nakken eller benene, kan en elevationsseng give den rette støtte og dermed aflaste kroppen.

Vores elevationssenge er meget brugervenlige, med en let betjenelig fjernbetjening. Vi har et bredt udvalg og du kan både få en komplet 180×200 seng, eller selv sammensætte denne. Hertil kan du vælge forskellige farver til rammen, samt forskellige kvaliteter af stof. Du har også muligheden for at få en elevationsseng i 180×210 eller 180×220, til dig der er højere end 190 cm.

Vi har flere modeller af elevationssenge i 180×200, og derfor er de også bygget på forskellige komponenter. Dette betyder også at vi har mulighed for, at finde en seng der passer præcis til dig. Er du blevet overbevist om, at en elevationsseng vil være det bedste for dig? Så tag et kig på vores udvalg her.

Bliv vejledt til den rette 180×200 seng

Hos Sengeland ønsker vi, at du kommer hjem med den seng, som passer bedst til dig. Vi har flere modeller af 180×200 sengen, og derfor har du et væld af muligheder. For at du kan afprøve hvilken seng der er bedst for dig, anbefaler vi at du kommer ned og afprøver din fremtidige seng. Du er altid velkommen til at besøge os i vores butik, eller kontakte os på 42 91 21 00, for at blive guidet til det rette valg.