En seng der måler 140×200 går under navnet halvandenmandsseng. Dette skyldes, som navnet indikerer, at halvandenmandssengen måles som 1 ½ enkeltmandsseng. Dette giver en seng på 140×200 som både kan anvendes af en enkeltperson eller som par. Derfor er det en populær seng, som mange vælger.

Se kontinentalsenge herSe elevationssenge herSe boxmadrasser her


Hvorfor vælge en 140×200 seng?


140×200 til enkeltpersonen

En seng der måler 140×200 til en enkeltperson, er ren luksus. Ved denne seng er der masser af plads, og dermed undgår du urolige nætter på grund af pladsmangel. Yderligere er der også kun dig selv at tænke på, når du skal vælge grad af hårdhed på madrassen.

Man vil også kunne bruge sengen, hvis man sommer har en overnattende gæst. Her ville en enmandsseng ikke være tilstrækkelig, og derfor giver en 140×200 seng det ekstra sengeplads man kan have behov for.

Derfor er en seng 140×200 ideel til dig, som ønsker at have lidt ekstra plads at sove på og sommetider har overnattende gæster.


140×200 til parret

Der er mange der vælger en halvandenmandsseng, selvom man skal sove to i denne. Dette kan skyldes pladsmangel, da den naturligvis fylder mindre i soveværelset, end en dobbeltseng. Andre syntes også det er hyggeligt ikke at have brede vidder at ligge på, og dermed kan man ligge tæt under nattens søvn.

Når det kommer til valg af hvilken type madras man skal have, kan dette blive problematisk – specielt ved boxmadrasser. Her er man nødsaget til at vælge madrassens hårdhed, ud fra vægten på den af jer, der vejer mest. Dermed er man sikret at sengen har en tilpas hårdhed, og at man ikke ender med at købe en seng der er for blød.

Derfor er en 140×200 seng til parret der har et mindre soveværelse, og som ikke har alt for forskellige behov, i forhold til madrassens hårdhed.

Den rette størrelse på din seng er en ligeså vigtig faktor, som madrassens kvalitet, når man skal vælge seng. Årsagen til dette er, at en for kort eller for lille seng kan give anledning til dårlig søvn. Hvis du har brug for vejledning, til at vælge den rette størrelse seng til jeres soveværelse, så kom forbi Sengeland.


Udvalg af 140×200 senge hos Sengeland

Hos Sengeland har vi et stort udvalg af 140×200 senge – du kan både få en kontinentalseng, elevationsseng eller en boxmadras. Alle vores senge er af højest kvalitet og du kan både få en LaPur madras som er unik i sin opbygning, og som giver dig aflastning og støtte til kroppen. Eller en ByKarma madras, som er en luksuriøs seng, hvor der er kræset om detaljerne, samt mange flere. Dermed er du sikret en høj komfort og dermed en god nattesøvn.

Det er en fordel hvis du kan komme ned i vores butik, og afprøve din kommende seng. Vi har butik i Sønderborg og står klar til at guide dig, til det mest kompatible valg.

Hvis du ønsker at bestille over nettet, kan vi også vejlede dig her, hvis du blot kontakter os på vores side her eller ringer på: 42 91 21 00.