Er du på jagt efter en enkeltmandsseng, så vil du opleve at størstedelen af udbuddet på enkeltmandssenge er i størrelsen 90×200. Men hvorfor nøjes? Hører du til den del af danskerne, som sætter pris på at kunne brede sig i sengen, så bør du overveje at opgradere din enkeltmandsseng til en størrelse 120×200. Her får du stadig en komfortabel seng, som kan klemmes ind i de fleste små rum såsom børneværelser, gæsterum eller kollegieværelser. Samtidig får du lige lidt ekstra plads at sove på., hvilket vil medvirke, at du får en bedre komfort og en bedre nattesøvn. Herunder ser du vores udvalg af boxmadrasser i størrelsen 120×200.

Herunder kan du se vores udvalg af 120×200 boxmadrasser


Hos Sengeland sælger vi flere forskellige slags senge i størrelsen 120×200. Foruden boxmadrasser, kan du også købe din nye store enkeltmandsseng som elevationsseng. Således opnår du ikke kun forbedret komfort når du sover, men også når du eksempelvis læser eller ser TV i sengen. Elevationssenge er ergonomiske, og dermed et yderst godt valg til dig, som døjer med rygproblemer.

Se elevationssenge her


Hvorfor vælge en bredere enmandsseng?

Luksusseng, Boxmadras fra sengeland

En enmandssengs bredde på 90 cm, kan ofte være for lille, og derfor er bredden på 120 cm ofte mere tiltrækkende. Der er mange der med fordel kunne vælge denne størrelse seng. Først og fremmest er den stadig mindre end en dobbeltseng, hvilket vil sige at den ikke optager meget plads på værelset. Derudover kan den ekstra soveplads give mere komfort og en bedre søvn.

En “almindelig” enmandsseng kan være for lille i bredden for et voksent menneske. Hvis ens seng er for lille, kan man risikere at dette skaber en urolig søvn. Dette skyldes at man bliver hæmmet af pladsmangel, og ikke har nok rum til at bevæge sig på i sin søvn. Derfor er bredden på ens seng lige så vigtig, som længden på sengen.

Hvad angår længden på sengen, så skal man være opmærksom på, hvis man er højere end 190 cm skal man have en længere seng. Man råder til at ens seng er 10 cm længere, end ens højde. Derfor skal du eventuelt have en seng der er 210 cm eller 220 cm i længden.

Der er også mange mennesker, der synes at det er hyggeligt, at deres hund eller kat sover i sengen. Her kan det også være bekvemt at have et par ekstra centimeter i bredden, så der både er plads til ejermand og kæledyr.


120×200 senge hos Sengeland

Hos os kan du både få boxmadrasser og elevationssenge i målet 120×200. Ydermere tilbyder vi også en længere seng, med bredden 120 cm, så dig der måler over 190 cm også kan få denne type seng.

Vi har et bredt sortiment af mærker i denne størrelse seng, og derfor er du sikret at du kan finde en der passer til dine behov. Yderligere har du mulighed for, at få en topmadras til 120×200 senge, så du er sikret en ekstra høj komfort, samt en god støtte af din krop. En topmadras kan også være behjælpelig til ikke at slide på madrassen, samt give madrassens facon og brugskvalitet en længere levetid.


Sengespecialister i Sengeland

Vores sengespecialister står klar til at guide dig i, hvilken seng der er bedst for dig – dette gælder både type af madras og størrelse på madrassen. Vi har flere typer modeller i størrelsen 120×200, hvor du er mere end velkommen til at prøve dem, i vores butik i Søborg. Du har også mulighed for at bestille din næste seng online, og få den leveret direkte til døren når det passer dig.

For at sikre at det er den rette seng for dig, får du gratis 30 dages søvngaranti. Det vil sige, at hvis du ikke er tilfreds kan du ombytte din 120×200 madras. Du skal blot returnere madrassen i originalemballagen.