Hvad definerer du som luksus? Det vil nok kun du kunne svare på, og derfor vil vi også lade dig om at fortælle os, hvad du mener er en luksusseng. For nogle er en luksusseng en seng med masser af plads. For andre er det en seng med elevation i. Hos Sengeland har vi et bredt udvalg af senge. Derfor tror vi på, at vi også kan finde din definition af en luksusseng blandt vores sortiment. Omend du ønsker en hård eller blød madras, en seng med eller uden galv, så finder vi løsningen. Det vigtigste er, at du ligger godt i din nye luksusseng, da vi mennesker trods alt tilbringer ⅓ af vores liv i vores senge. Herunder ser du et udvalg af vores luksussenge. Lige disse senge er alle kontinentalsenge, hvilket vil sige at sengen er opbygget i flere lag for at opnå en bedre komfort.

Herunder kan du se nogle af vores luksussenge


Ønsker du at se flere luksussenge fra Sengeland? Så klik dig videre rundt her på siden. Foruden kontinentalsenge, så sælger vi også senge med elevation og boxmadrasser. Alt afhængigt af hvad du definere som luksus, så kan det være, at netop disse typer af senge er din definition af en vaskeægte luksusseng.

Se elevationssenge herSe boxmadrasser her


Hvordan definerer vi en luksusseng?

Når vi hos Sengeland skal definerer, hvad en luksusseng er, kigger vi selvfølgelig på kvaliteten af madrassen, og vi mener, at det er her, der er aller mest plads til “luksus”. Der findes nemlig madrasser i mange kvaliteter, og skal man have en ordentlig luksusseng kræver det første og fremmest en luksusmadras. Hvis ikke man har en ordentlig madras, vil komforten aldrig blive i top, og det kan altså ikke kaldes for en luksusseng.

Selvfølgelig har størrelsen også noget at skulle have sagt, da en større seng også vil kunne byde på en bedre komfort. Det er dog langt fra alle mennesker, der har brug for den absolut største seng. Her handler det altså om at finde den størrelse der passer. For nogle vil det være en enkeltmandsseng, for andre en halvandenmandsseng og for andre en dobbeltseng.


Forskellige typer af luksussenge

Der findes mange forskellige typer senge, og blandt alle typerne findes luksusudgaverne. Hos Sengeland fører vi et bredt udvalg af senge, og vi kan blandt andet byde på følgende typer af luksussenge:


Kontinentalsenge

Disse er bygget efter lag-på-lag-princippet og er kendetegnet ved at have en rigtig høj kvalitet. Der er derfor mange, der sætter lighedstegn mellem kontinentalsenge og luksussenge.

En kontinentalseng giver dig den maksimale komfort og er designet til at sikre din nattesøvn, så du kan føle dig frisk og veludhvilet hver dag. Det er en luksusseng, der sikrer dit helbred.

Se kontinentalsenge her

Luksusseng, Kontinentalseng fra Sengeland</


Boxmadrasser

Som udgangspunkt ligner boxmadrasser ret simple senge. De er stabile og ukompliceret og kan justeres til lige netop dit behov. Imidlertid kan en boxmadras sagtens rumme masser af luksus.

Der er skruet helt op for kvaliteten, så der er virkelig tale om en vaske ægte luksusseng. Vi leverer dobbeltsenge, halvandenmandsenge og enkeltsenge, så vi har helt sikkert den rette til dig.

Se boxmadrasser her

Luksusseng, Boxmadras fra sengeland

Elevationssenge

Er man et ægte “luksusdyr” er en elevationsseng et helt oplagt valg. Der er nu noget luksuriøst over at kunne hæve hoved- og benstykke, så man kommer op i den helt rigtige komfortable stilling.

På grund af sin fleksibilitet er elevationssengen et utrolig populært valg for dem, der er på udkig efter en rigtig luksusseng. Nå først du prøver elevation, går du aldrig tilbage.

Se elevationssenge her

Luksusseng, Elevationsseng fra Sengeland

Skal det være ekstra luksus? Så køb en topmadras

Hvis man skal “bygge” sig den mest optimale luksusseng, skal man også have en topmadras, som kronen på værket. En topmadras giver sengen et ekstra lag komfort, og kan være med til at fuldende din nyindkøbte luksusseng.

En ekstra bonus, der er, ved at købe en topmadras til sin luksusseng er, at man på et senere tidspunkt kan udskifte topmadrassen, og på den måde få følelsen der minder lidt om at få en helt ny seng. Blot til en brøkdel af en ny sengs pris.

Luksusseng, Topmadras fra Sengeland

Luksussenge behøver ikke koste en formue

Selvfølgelig er luksussengene ikke de billigste i butikken, men de behøves bestemt heller ikke koste en formue. Hos Sengeland har vi valgt at føre nogle mærker og modeller, hvor der er tale om luksussenge i høj klasse, til en pris der er til at betale. Vi har valgt modeller, hvor der udelukkende er tale om materiale og håndværk af højeste kvalitet. Du kan eventuelt se nogen af de senge, som vi anbefaler ved at klikke på de ovenstående billeder

Hvad end du er klar til at købe din næste seng eller har brug for rådgivning, er du velkommen til at besøge os i vores butik. Sengeland er beliggende i Søborg, og vi tager glædeligt mod gæster, der har brug for rådgivning, inden de køber deres næste seng.


Besøg/kontakt Os

Lad os hjælpe jer med at finde jeres næste luksusseng. Vi foretrækker, at I kommer ned i vores butik i Søborg, da det er nemmere at finde den rette løsning, når man kan se, røre og prøve vores senge. Vi har åbent alle dage med undtagelse af onsdag, hvor vi holder lukket.

Sidder du med nogle spørgsmål nu, er du også mere end velkommen til at ringe til os på telefonnummer 42 91 21 00.

Besøg Butik Her

Ofte stillede spørgsmål i forbindelse med køb af luksusseng

Alle vores luksussenge er konstrueret af førsteklasses naturlige materialer som f.eks. linned, bomuld, silke, cashmere, latex og uld for at sikre optimal komfort og holdbarhed.

Det varierer lidt fra seng til seng, men for vores luksussenge er garantiperioden ofstes på 10-15 år og op til 25 år.

Langt de fleste af vores senge i luksussegmentet tilbyder skræddersyede muligheder, så du kan tilpasse sengen til dine specifikke behov og æstetiske præferencer.

Når vi taler om en luksusseng bør forventningerne også være at den skal give enestående komfort og støtte, bidrage til bedre søvnkvalitet, og hjælpe med at lindre ryg og ledproblemer. Det er vores egne forventninger, når vi bruger ordet, luksusseng.

Vedligehold og rengøring afhænger af materialerne brugt i sengen. Generelt anbefaler vi at du bruger en madrasbeskytter, vende og rotere madrassen regelmæssigt, og rengøre stoffet med passende produkter. Det vejleder vi meget gerne omkring på den konkrete seng og materiale, når du besøger os i butikken.

Vi tilbyder levering til kantsten gratis på alle vores senge, luksus eller standard. For et mindre beløb, bærer vi den også ind og kan stå for monteringen. Vi kan tilmed også stå for bortskaffelse af den gamle seng samt emballage. Vi er generelt til at handle med når du besøger os i vores butik, hvor montering godt kunne inkluderes i prisen på udvalgte luksussenge.

Det er altid en god ide at læse anmeldelser fra tidligere kunder for at få et indtryk af deres erfaringer. En luksusseng af høj kvalitet skulle generelt have positiv feedback vedrørende komfort, holdbarhed og kundeservice. Du kan læse hvad vores kunder skriver om os her på Trustpilot.