LaPur er et af de mange mærker, som vi forhandler hos Sengeland. Vi har valgt LaPur grundet deres utrolig høje kvalitet og gode holdbarhed. LaPur er, med deres senge og madrasser langt fremme, når det handler om komfort og design. Du går med andre ord aldrig galt, hvis du vælger en seng eller en madras fra LaPur.

Se hele vores LaPur-sortiment her


Senge fra LaPur

LaPur gør sig i mange af de populære sengetyper, og laver blandt andet i elevations- og kontinentalsenge, som vi forhandler her hos Sengeland. Sengene er alle bygget efter med de rigtige komfortzoner, der støtter dig perfekt gennem hele natten, og luftkanaler, der sørger for luftcirkulation, hvilket skaber det bedste soveklima.


Madras fra Lapur

Madrasser fra LaPur

Madrassen er oftest den vigtigste del af en seng, da det er i denne det meste af komforten skal findes.

Dette være sig både i selve madrassen, men bestemt også i topmadrasserne fra LaPur, der skaber den ekstra nødvendige støtte og komfort.

LaPur har gennem mange år specialiseret sig i at lave de bedste madrasser, og dette har gjort, at LaPur leverer nogle af de bedste madrasser på markedet. Madrasserne fra Lapur kommer i fem forskellige hårdhedgrader og i mange forskellige længder.


Derfor vælger vi LaPur i vores sortiment

Når vi hos Sengeland vælger mærker til vores sortiment, gør vi meget ud af, at vi udelukkende vælger mærker, hvor kvaliteten er i top. Vi mener, at LaPur bidrager med en fantastisk serie produkter, der alle lever op til vores høje kvalitetskrav.

LaPur har bl.a. vundet prisen “Bedste Madras” i Tyskland, hvilket klart viser, at deres madrasser er skabt med fokus på kvalitet, hvilket har været med til at gøre LaPur til et populært valg.

LaPur giver altid en fantastisk soveoplevelse, og det nyder vi at byde vores kunder på.


Læs mere om madrasser her

Vælg den rigtige størrelseMadras til dårlig rygFind den rigtige seng

Vi vil rigtig gerne finde den madras eller den seng, der passer til dine behov og din kropsform. Du kan derfor klikke på kasserne ovenfor for at få mere at lære mere, om hvilken seng eller hvilken madras, der passer perfekt til dig.

Kom og besøg vores butik
Vores imødekommende personale står altid klar til at præsentere dig for vores store udvalg af kvalitetssenge.Sengeland
Vadbro 14
v. Buddinge Station
2860 Søborg
Telefon: 42 91 21 00