Hos Sengeland kan du få Elegance senge, som er til dig der vil forkæles, også om natten! Du er sikret en høj komfort, som er pakket ind i lækker design. Ved Elegance senge er der noget til enhver type. Du er samtidig sikret at du kan finde en seng, der passer til din kropstype.

Se kontinentalsenge herSe elevationssenge herSe boxmadrasser her


Elegance senge

Elevationsseng Elegance 7000

Elegance tilbyder elevationssenge, hvor du først og fremmest får en seng med moderne design og en sengegavl, der passer perfekt til elevationssengen. Derfor behøver du ikke gå på kompromis med designet, for at opnå en høj komfort.

Den høje komfort er baseret på madrassen der en LaPur. En LaPur madras har et unikt madrassystem, der er lavet af højelastisk latex og koldskum. Dermed får du en aflastning i kroppen, der vil give dig en god nattesøvn. Yderligere kan du få madrassen i 5 forskellige hårdheder, så du kan få den der passer bedst til din krop og sovestilling.

Du skal vælge en elevationsseng fra Elegance, hvis du er besværet eller oplever rygproblemer. En elevationsseng vil give dig den ekstra hjælp i hverdagen, samt en behagelig sovestilling.

Yderligere er en elevationsseng også god for dig, som bruger tid i sengen, når du er vågen. Hvis du kan lide at læse en bog, spise morgenmad eller se tv i sengen, er det ideelt med en seng der kan justeres op i en siddestilling.


Vælg hårdhed efter din kropstype

Da Elegance tilbyder den unikke mulighed for, at du kan vælge mellem 5 forskellige hårdheder, har du mulighed for at finde en seng der passer til dig. Men hvordan ved man om man skal erhverve sig en; Fast, Medium, Soft, X Fast eller X Soft seng?

Der er først og fremmest en tommelfingerregel der hedder, at jo tungere man er, jo hårdere skal madrassen være. En måde at vurdere om madrassen er for blød, er ved at dreje sig i sengen. Hvis det er besværligt at vende sig, betyder dette at madrassen er for blød. En anden faktorer der indikerer om madrassen er for blød, er hvis enden eller hælene synker ned.

Det er vigtigt at din madras’ hårdhed stemmer overens med din krop. Hvis din madras er for hård eller er for blød, kan du risikere at din rygsøjle ligger skævt i løbet af natten og i værste tilfælde giver dette rygsmerter.


Bliv guidet af Sengeland

Ring 42 91 21 00

Vi hos Sengeland guider dig til at komme hjem med den rette seng, som passer bedst til din krop og dine søvnvaner. Vi har samtidig et bredt udvalg, hvilket betyder at vi kan finde den mest kompatible seng til dig. Vi står klar til at hjælpe dig med at finde den rette løsning, både i vore butik i Sønderborg, og hvis du ønsker at bestille online.