Sov godt i den miljørigtige seng fra Ecobed

Ecobed leverer ikke “bare” tidsløst design og fantastisk komfort. Her får du nemlig også en seng, som er produceret af miljørigtige og genanvendelige materialer, så du kan sove med god samvittighed. Hos Sengeland er vi stolte af at føre Ecobed i vores sortiment, så vi fortsat kan bryste os med et udvalg, hvor der er noget for enhver smag.

Se Ecobed-sengen herSe boxmadrasser her

Kollektionen:

Ecobed kommer i et stilrent og tidsløst design. Kollektionen er smal, men giver dig gode muligheder for at tilpasse sengen, så den passer til dit hjem. Du kan vælge mellem to af de mest populære størrelser, som er 180x200cm og 140x200cm – og herudover kan du vælge mellem fire stilrene farver til madrassen, gavlen og detaljen på sengerammen. 

Om Ecobed

Madras

Madrassen til Ecobed er baseret på et miljøbevidst materiale af særdeles høj kvalitet, som hedder Waterlilly. Dette er skum- og visco-materiale, som giver brugeren optimal støtte. Hos Sengeland ved vi, hvor vigtig den rette støtte er, og derfor er vi henrykte over den kvalitet, der følger med, når man køber en Ecobed seng.

Herudover har madrassen fået en Ultra-fresh-behandling, der hæmmer bakterievækst, svampeangreb og støvmider.


Topmadras

Til enhver god seng, bør der følge en god topmadras – og det gælder naturligvis også med topmadrassen til Ecobed. Her er topmadrassen produceret med en stærk latexkerne og et betræk, der naturligvis er aftageligt og kan vaskes (ved 60g).


Sengeramme

Kigger man på sengerammen, ser man et lækkert, tidsløst design, som vil passe smukt ind i de fleste hjem. Sengerammen er produceret i så stærke materialer, at du kan have den hele livet. Den passer naturligvis til alle madrasser fra Ecobed, men den kan også bruges til alle andre madrasser, som blot følger standardmålene (180x200cm eller 140x200cm).

Sengerammen er produceret af plast, hvoraf 12% er genbrugsplast. Herudover er der to planbunde med formspændte trælameller, der giver sengen den nødvendige robusthed. Når du ikke ønsker sengerammen mere, kan materialet genanvendes 100% til et nyt/andet plastprodukt.


Gavl

Står sengen alene på gulvet, ser den stilren, klassisk og lækker ud. Når den kombineres med den matchende gavl, får den dog et mere fuldendt look. Det er lækkert at se, hvordan farven og de små, sofistikerede detaljer går igen i gavlen.

Gavlen skal vægmonteres, så den hænger nogle få centimeter over, hvor sengens overflade kommer til at være.


Puf

Som tilbehør til den lækre seng kan du få den akkurat lige så stilrene og lækre puf. Til puffen medfølger et bånd, som kan sættes rundt om selve puffen, så den får et todelt look, hvilket giver en ekstra, lækker detalje.

Puffen har en fast, flad overflade der gør, at den kan bruges som et natbord, hvor du eksempelvis kan have din yndlingsbog liggende eller en lille højttaler stående.


 

Køb din nye Ecobed seng hos Sengeland

Hos Sengeland i Søborg fører vi udelukkende senge af højeste kvalitet, og derfor har vi valgt at tilføje Ecobed til vores sortiment. Når du besøger vores butik, får du altid udførlig rådgivning, fordi vi ved, det er nødvendigt for at finde den helt rigtige seng.

Vores butik er placeret i Søborg, hvor du er mere end velkommen til at kigge forbi til en uforpligtende snak omkring valget af ny seng. Vi har dog også vores Design Studio løsning, hvor du får mulighed for at skræddersy din helt egen seng – hvad end det så ender med at blive en Ecobed-løsning eller en helt anden løsning.

Køb EcobedFind butikGå til Design Studio