Det er ikke kun selve sengens kvalitet, som har betydning for din komfort om natten. Al tilbehør som du knytter til din seng, vil ligeledes påvirke din nattesøvn. Det er derfor aldrig særlig smart, blot at gribe det første og bedste hvad angår madrasser, lagner, sengetøj og lignende. Spørg hellere en ekspert til råds, da disse vil kunne rådgive dig ud fra dine personlige præferencer. Hos Sengeland har vi mange års erfaring, og vi vil hjertens gerne vejlede dig ud fra vores faglige viden. Vi sælger ikke kun senge, men også et stort udvalg af forskelligt tilbehør, hvilket naturligvis også indkluderer rullemadrasser. En rullemadras er en perfekt investering, hvis du ønsker optimal hygiejne og komfort i din nattesøvn. Hos Sengeland har vi et stort udvalg af rullemadrasser i høj kvalitet, og vi har med garanti også en rullemadras, der passer til dit behov.


Herunder kan du se vores udvalg af rullemadrasser


Madrasser til ethvert behov

Foruden salg af rullemadras har vi også dobbeltfjedret madrasser, topmadrasser og mange andre typer af luksuriøse madrasser. Nogle foretrækker deres madras blød, mens andre er mest komfortable, når de ligger hårdt. Derfor har vi et meget bredt udvalg af madrasser hos Sengeland. Du kan se vores madrasser, ved at klikke på knappen herunder.

Find madrasser her


Derfor bør du overveje en rullemadras

rullemadras-sengeland Rullemadrasser kan findes i mange forskellige varianter og størrelser. Men er det værd at bruge sine penge på, hvis man allerede har en god madras i sin seng? Svaret er ja, der er masser af fordele ved at investere i en rullemadras, læs med her hvorfor.

Søvn er en fundamental nødvendighed for, at vi mennesker kan fungere og være sunde og raske i hverdagen. Vores søvnmønster påvirker i høj grad kroppens fysiske og psykiske ydeevne såsom hukommelse, indlæring, energiniveau, humør og koncentrationsevne. Vi ved altså, at søvn har indflydelse på varetagelsen af den mentale funktion og kroppens energibehov.

Derfor bør alle mennesker naturligvis sørge for en så god søvnkvalitet som muligt, så kroppen og hjernen kan fungere optimalt. En god søvnkvalitet indebærer ro og komfort samt at lytte til kroppens søvnbehov. Vigtigheden af en god nattesøvn er ingen i tvivl om, og en rullemadras styrker ikke kun komforten og kvaliteten af din nattesøvn, den har også direkte indvirkning på både hygiejne og sundhed.


Hvilken rullemadras skal jeg vælge til min seng?

Rullemadrasser kommer i mange forskellige typer og størrelser, og det er selvfølgelig først og fremmest vigtigt at vælge en størrelse, der svarer til din sengs mål. Hvis du er i tvivl om målene på din seng, kan du nemt finde svaret ved at måle sengens madras på langs og på tværs og notere resultatet. Derefter sammenligner du resultatet med rullemadrassens mål. Alle rullemadrasser er produceret efter standardmål, så der er helt sikkert en der passer perfekt til din seng.

Rullemadrasser fungerer som en støtte til din primære boxmadras, topmadras, springmadras etc. og kan findes i blandt andet bomuld, skum, latex og hør. Vores klare anbefaling er, at vælge en topmadras i bomuld, da denne type materiale giver den bedste komfort, er bedst til at transportere fugt og er samtidigt nemt at vaske rent.

Det er også vigtigt at vælge en rullemadras der kan tåle kogevask og tørretumbler uden at miste sin facon. Vask gerne rullemadrassen sammen med sengetøjet hver gang du skifter for bedst mulig hygiejne. Ved at kogevaske sin rullemadras, sikrer man sig at bakterier, husstøvmider, sved, savl, hud og hvad kroppen ellers afgiver i løbet af en nat, bliver neutraliseret.


Fordele ved brug af rullemadras

Sengeland rullemadrasser

God Hygiejne

Som beskrevet ovenfor, er en rullemadras meget nemmere at vaske end din primære madras. På den måde sørger rullemadrassen altså for, at den underliggende madras ikke absorberer skidtet og bliver plettet eller slidt. Resultatet af dette er en madras, der bevarer den høje kvalitet og forlænger produktets levetid.

Allergi

I forbindelse med god sengehygiejne, mindsker man altså mængden af støv, skæl og en masse andet skidt. Derfor kan en rullemadras være en stor fordel for allergikere. Bomuld er et naturligt allergivenligt materiale og eftersom rullemadrassen er så nem at vaske, kan man altså let holde bestanden af de allergifremkaldende stoffer i bund og skabe sig et sundere indeklima.

Støtte og Komfort

Søvnmangel eller dårlig søvnkvalitet har negative sundhedsmæssige konsekvenser og påvirker vores psyke og sundhed. Lider man af smerter og ømhed i forbindelse med søvnen, kan en rullemadras bidrage til at mindske samt forebygge smerterne. Kombinationen af rullemadrassens blødhed sammen den fastere madras nedenunder gør typisk at knæ, ankler og hofter får den helt rette dæmpning samtidig med at rygstøtten forbliver effektiv og
søvnkvaliteten forbedres markant.

Kompatibilitet

Uanset om du har boxmadras, springmadras, topmadras, kontinentalseng eller elevationsseng, så har vi en rullemadras der passer til netop din seng. En rullemadras fylder meget lidt og er nem at håndtere.

Økonomi

Man får mange fordele for forholdsvis få penge ved køb af en rullemadras. Levetiden på din dyre primære madras forlænges markant og skal således ikke udskiftes med nær samme hyppighed, hvilket i sidste ende betyder at du sparer penge.


Kontakt os

Hos Sengeland har vi rullemadrasser i alle størrelser og af den bedste kvalitet. Vi går meget op i at kunne levere produkter, som passer til dit behov, og vores rullemadrasser fås derfor til senge i alle størrelser. Du kan se vores store udvalg af rullemadrasser lige her, hvor du også kan bestille vores produkter og nyde godt af den gratis fragt, som følger med i købet af denne type vare.

Du er også mere end velkommen til at besøge vores store butik i Søborg (lige ved Buddinge station), hvor vores kvalificerede personale glædeligt står klar til at lytte til dine behov samt rådgive dig om alle vores produkter.

Åbningstider:
Mandag-Tirsdag : 11-17.30
Onsdag : Lukket
Torsdag : 11-19
Fredag : 11-17.30
Lørdag : 11-15
Søndag : 11-15

Du kan selvfølgelig også fange os på telefonen ved at ringe på 42 91 21 00.
Tag eventuelt et kig i vores Tilbudskataloger, hvor du kan finde yderligere inspiration til, hvilken ny seng eller madras, der passer bedst til dig og dine behov.

Find os her!