Om du bor alene, har et barn eller skal bruge en ekstra senge til gæster, kan en 90×200 seng være det rette valg for dig . 90×200, også kaldet enmandsseng, er den mindste seng og madras, som man kan finde på markedet. Derfor kan der være flere fordele ved at vælge denne størrelse seng, ved dit næste køb af seng.

Se kontinentalsenge herSe elevationssenge herSe boxmadrasser her


Enmandsseng – Den lille seng med store fordele

En enmandsseng er 90 centimeter bred og 200 centimeter lang, og betegnes derfor som en enmandsseng. Man bør have en seng der er mindst 10 cm længere end ens egen høje. Så hvis sengelængden er et problem, hvilket det hurtigt bliver hvis man er mere end 190 cm høj, kan man få længere senge. Man kan skalere op til 210 cm eller 220 cm, og dermed få den ekstra nødvendige plads.

Der kan være mange grunde til, hvorfor man vælger at købe en enmandsseng. Først og fremmest er det pladsbesparende, hvis man ikke har behov for mere sengeplads. Derfor vil det være unødvendigt at investere i en halvandenmands seng eller dobbeltseng, når behovet ikke er der.

Et andet aspekt er hvis man har børn. I stedet for at bruge penge på en juniorseng til dit barn, kan man købe en enmandsseng med høj komfort. Dermed undgår man at skulle bruge unødigt mange penge på senge, jo større barnet bliver, samt at du er sikret at dit barn får en god nattesøvn.

Til slut er en enmandsseng en god løsning i gæsteværelset eller i sommerhuset. Ofte er det lettere at indrette et lille antal kvadratmeter med enmandssenge, samt at det ofte ikke er nødvendigt med større sengepladser for en enkelt nat eller uge. Dermed er der masser plads at spare i et lille gæsteværelse eller et mindre sommerhus.

Ekstra høj komfort

Hvis man ønsker at øge komforten markant, kan en topmadras være altafgørende. Vi tilbyder topmadrasser i 90×200, som du kan ligge øverst på sengen og som giver dig, dit barn eller gæsten en ekstra god nattesøvn.

Sammenlignet med en rullemadras, er en topmadras mere polstret. En topmadras er en god støtte for din krop, og hjælper til bedre sovestillinger. Dermed kan en topmadras også bruges, hvis din nuværende seng er for hård, og du ønsker at øge komforten.

Vi tilbyder topmadrasser der former sig efter din krop, og derfor giver dig den rette støtte. Yderligere har vi topmadrasser i flere forskellige hårdhedsgrader, altså kan vi finde en madras til dig, som passer til din kropstype.

Enmandsseng i Sengeland

Når du skal købe den rette enmandsseng, kan vores specialister hos Sengeland guide dig til det rette valg. Hos os bliver der ikke taget nogle forhastet konklusioner – vi vurderer din kropsbygning samt hvordan du sover, for at finde frem til den rette seng i 90×200.

Du kan se vores udvalg af 90×200-senge online, hvor vi tilbyder flere forskellige modeller, i flere forskellige størrelser. Her har du også mulighed for at se, hvilke senge du kan få i den længde der passer dig bedst. Hvis du ønsker at afprøve sengene, eller vil have hjælp til at finde din næste seng, er du velkommen til at besøge os i vores butik.