Der er rigtig mange overvejelser, man skal gøre sig, når man skal vælge den bedste seng til ens behov, og rigtig mange ved desværre ikke, hvad der skal kigge efter, når de skal vælge den bedste seng.

Læs her for mere viden omkring, hvordan du vælger den bedste seng

Se kontinentalsenge herSe elevationssenge herSe boxmadrasser her


Hårdhedsgrad på madrassen

Dette afhænger meget af ens vægt. Du skal sørge for at finde en madras, der har en hårdhedsgrad, der matcher din kropsvægt. Vælger man en seng, der er for blød til ens kropsvægt, giver den ikke den rigtige støtte, om man opnår altså langt fra den bedste seng til ens behov.

Desto mere man vejer, desto hårdere end madras, vil man opleve, man finder behagelig. Kommer du forbi vores butik i Søborg, sørger vi for at hjælpe dig med at finde den rigtig seng med den helt rigtige hårdhed.


Størrelse på sengen

Luksusseng, Kontinentalseng fra Sengeland

Det er bestemt også vigtigt, at man vælger den rette størrelse på sengen, hvis man skal have den bedste seng. Der findes selvfølgelig nogle standardstørrelse med enkeltmands-, halvandenmands- og dobbeltsenge, som virker for rigtig mange, men nogle kan have specielle behov, og her findes der specielle størrelser.

Disse spørgsmål kan man stille sig selv, inden man vælger størrelsen:

  • Hvor man skal sove i sengen? Skal der være plads til én eller to?
  • Skal der være plads til, at man kan brede sig, eller skal den være pladsbesparende?
  • Hvor høje er personerne? Skal der være lidt ekstra længde på?

Vi hos Sengeland går meget op i, at du kan få den størrelse, der præcis matcher dine behov, og derfor fører vi næsten alle vores modeller alle størrelser.


Elevation eller ej?

Når man skal vælge den perfekte seng, kan man overveje, om man ønsker elevation. Her vil man få mulighed for at hæve fodenden og/eller hovedstykket, og dermed opnå den perfekte støtte fra sengen.

Elevationssenge er blevet et rigtig populært valg hos danskerne, og rigtig mange vælger det, hvis økonomien tillader det. Elevationssenge koster en smule mere end de klassiske senge, men den forhøjede kvalitet er bestemt det hele værd.


Skal vi hjælpe dig med at finde den bedste seng?

Ring 42 91 21 00

Det eneste man rigtig kan stole på, når man skal vælge den absolut bedste seng, er den fornemmelse man har, når man forsøger at lægge i sengen. Der er nemlig ikke nogle af disse ting, der kan sættes op i et skema.

Hos Sengeland lader vi dig prøve et bredt udvalg af vores senge, og vores sengeekspertise kombineret med din mavefornemmelse skal nok gøre, at du kommer fra vores butik med absolut bedste seng til netop dit/jeres behov.

Så kør et smut forbi Søborg, hvor vi står til klar til at rådgive dig i dit næste sengekøb.