Det er blevet mere og mere populært at nævne begrebet luksusseng, da vi er blevet mere og mere bevidste om, hvor vigtigt det er, at vi sover godt om natten. Det gode helbred er jo det vigtigste, som vi har. Der er flere ting, der spiller ind, når man taler om luksussenge, men det helt klart vigtigste er kvaliteten på madrassen og størrelsen af sengen. De fleste vil kalde en stor seng, der støtter optimalt, for en luksusseng.

Se kontinentalsenge herSe elevationssenge herSe boxmadrasser her


Hvordan definerer vi en luksusseng?

Når vi hos Sengeland skal definerer, hvad en luksusseng er, kigger vi selvfølgelig på kvaliteten af madrassen, og vi mener, at det er her, der er aller mest plads til “luksus”. Der findes nemlig madrasser i mange kvaliteter, og skal man have en ordentlig luksusseng kræver det første og fremmest en luksusmadras. Hvis ikke man har en ordentlig madras, vil komforten aldrig blive i top, og det kan altså ikke kaldes for en luksusseng.

Selvfølgelig har størrelsen også noget at skulle have sagt, da en større seng også vil kunne byde på en bedre komfort. Det er dog langt fra alle mennesker, der har brug for den absolut største seng. Her handler det altså om at finde den størrelse der passer. For nogle vil det være en enkeltmandsseng, for andre en halvandenmandsseng og for andre en dobbeltseng.


Forskellige typer af luksussenge

Der findes mange forskellige typer senge, og blandt alle typerne findes luksusudgaverne. Hos Sengeland fører vi et bredt udvalg af senge, og vi kan blandt andet byde på følgende typer af luksussenge:


Kontinentalsenge

Disse er bygget efter lag-på-lag-princippet og er kendetegnet ved at have en rigtig høj kvalitet. Der er derfor mange, der sætter lighedstegn mellem kontinentalsenge og luksussenge.

En kontinentalseng giver dig den maksimale komfort og er designet til at sikre din nattesøvn, så du kan føle dig frisk og veludhvilet hver dag. Det er en luksusseng, der sikrer dit helbred.

Se kontinentalsenge her


Luksusseng, Boxmadras fra sengeland

Elevationssenge

Er man et ægte “luksusdyr” er en elevationsseng et helt oplagt valg. Der er nu noget luksuriøst over at kunne hæve hoved- og benstykke, så man kommer op i den helt rigtige komfortable stilling.

På grund af sin fleksibilitet er elevationssengen et utrolig populært valg for dem, der er på udkig efter en rigtig luksusseng. Nå først du prøver elevation, går du aldrig tilbage.

Se elevationssenge her

Luksusseng, Elevationsseng fra Sengeland

Skal det være ekstra luksus? Så køb en topmadras

Hvis man skal “bygge” sig den mest optimale luksusseng, skal man også have en topmadras, som kronen på værket. En topmadras giver sengen et ekstra lag komfort, og kan være med til at fuldende din nyindkøbte luksusseng.

En ekstra bonus, der er, ved at købe en topmadras til sin luksusseng er, at man på et senere tidspunkt kan udskifte topmadrassen, og på den måde få følelsen der minder lidt om at få en helt ny seng. Blot til en brøkdel af en ny sengs pris.

Luksusseng, Topmadras fra Sengeland

Luksussenge behøver ikke koste en formue

Selvfølgelig er luksussengene ikke de billigste i butikken, men de behøves bestemt heller ikke koste en formue. Hos Sengeland har vi valgt at føre nogle mærker og modeller, hvor der er tale om luksussenge i høj klasse, til en pris der er til at betale. Vi har valgt modeller, hvor der udelukkende er tale om materiale og håndværk af højeste kvalitet. Du kan eventuelt se nogen af de senge, som vi anbefaler ved at klikke på de ovenstående billeder

Hvad end du er klar til at købe din næste seng eller har brug for rådgivning, er du velkommen til at besøge os i vores butik. Sengeland er beliggende i Søborg, og vi tager glædeligt mod gæster, der har brug for rådgivning, inden de køber deres næste seng.


Kontakt Os

Lad os hjælpe jer med at finde jeres næste luksusseng. Vi foretrækker, at I kommer ned i vores butik i Søborg, da det er nemmere at finde den rette løsning, når man kan se, røre og prøve vores senge. Vi har åbent alle dage med undtagelse af onsdag, hvor vi holder lukket.

Sidder du med nogle spørgsmål nu, er du også mere end velkommen til at ringe til os på telefonnummer 42 91 21 00.