Er du typen, der godt kan lide og brede dig? Så har du måske brug for en seng, der går under navnet “king-size-bed”. Begrebet strammer fra USA, hvor der er tale om store senge, der måler 193×201 (altså 76×79 inches). I Danmark kalder vi vores dobbeltsenge for king-size-senge, da den måler 180×200, hvilket er ret tæt på den amerikanske king-size-bed.

Se kontinentalsenge herSe elevationssenge herSe boxmadrasser her


King size bed – det populære valg til paret

King-size-bedHvis du er en del af et par, som skal til at finde en fælles seng, som I begge kan sove i hver nat, så er den såkaldte king-size størrelse et utroligt populært valg. I en king-size seng er der masser af plads til to mennesker, og man føler sig ikke presset til at ligge på ubehagelige måder. Der er plads til at begge parter kan brede sig i løbet af natten, og du bliver ikke vækket unødigt af din partners bevægelser. King-size senge er blevet et populært valg blandt danskerne, da de er store og derfor ofte skaber en bedre komfort gennem natten.

Vi prioriterer ofte vores soveværelse ret højt, når vi indretter vores hjem, og dette betyder, at der er langt mere plads, og langt flere penge, til at købe en ordentlig seng. Dette skyldes selvfølgelig den enorme vigtighed det har, at man får en god nats søvn. Her kan pladsen og komforten, man opnår ved en king size bed, være utrolig god. Selvom den optager stor plads i soveværelset, så kan det være en fordel i sidste ende, fordi man får den bedst mulige nattesøvn.


King-size bed til den luksuriøse single

King-size-bedTrods det faktum, at en king-size-seng er mest oplagt til par, der sover sammen hver nat, så ses det ofte, at de købes af folk, der bor alene. De fleste mennesker kan rigtig godt lide at brede sig, når de sover, samt at have mest muligt plads at gøre det på. Og i en king-size seng er der mere end rig mulighed for at brede sig, hvis man sover alene. Du bør derfor overveje, om du er typen, der godt kan lide rigtig meget plads at sove på.

Hvis du har en idé om, at der på et tidspunkt skal flytte en anden person ind i dit hjem, så kan det også være en god idé at købe en king-size seng allerede nu, hvis du har plads til den. En king-size seng kan være fantastisk at sove alene i, og hvis man har overnattende gæster, kan det ligeledes være skønt at kunne tilbyde dem en dejlig seng at sove i.


Hvorfor begrebet “king size bed”?

Det hænder ret ofte, at vi i Danmark “låner” ord fra det engelske ordforråd, og dette er præcis, hvad der er sket med king-size-seng. Der er som nævnt ikke nogen forskel i Danmark, om man nævner en regulær dobbeltseng eller en king-size-bed.

Boxmadras redt op

Kom ned til os og prøv

Hvis du er i tvivl om, hvilken seng du skal vælge, og om det skal være king-size eller en mindre model, er du meget velkommen til at besøge vores butik i Søborg. Her kan du prøve et bredt udvalg af senge i forskellige størrelser – både king-size-seng og mindre modeller. Vi står klar med hjælp og rådgivning, så du kan finde netop den king-size seng, som passer til dig.