Det er blevet utrolig populært at købe en halvandenmandsseng, da denne, for de fleste, giver den behøvede plads, men fylder langt mindre end en dobbeltseng. Har man altså et mindre rum, men ønsker man stadig god plads, når man skal sove, kan en halvandenmandsseng være det helt rigtig valg. Hos Sengeland fører vi et breds udvalg af halvandenmandssenge, og vi har med garanti også en seng, som du vil synes om.

Se kontinentalsenge herSe elevationssenge herSe boxmadrasser her


bloed-og-laekker-halvandenmandseng-til-sengeland-der-angiver-den-perfekte-mellemvej

Halvandenmandssengen – Den perfekte mellemvej

Denne større har gjort sig særligt populært, da den skaber den perfekte mellemvej mellem enkeltmandssengen og dobbeltsengen. Enkeltmandssengen er ofte lidt for lille til de flestes behov, og dobbeltsengen optager nogle gange lidt for meget plads. Her findes altså den perfekt mellemvej med halvandenmands sengen, der med sine 140 cm. i bredde er et utroligt attraktivt valg for mange mennesker.

Halvandenmands sengen kan både være et oplagt valg for personen, der skal sove alene i sengen, da den giver god plads, så man kan bredde sig. Det er dog også et valg, som mange par vælger, hvis de har begrænset plads.

Er man to personer, der ikke fylder så meget, kan man nemlig sagtens dele en halvandenmandsseng. En del par vælger dog at skalere op til dobbeltsengen, så de får den maksimale plads til den perfekte nattesøvn.


bloed og laekker halvandenmandseng

Halvandenmandssenge i forskellige længder

Er man lidt højere end gennemsnittet, har man sikkert oplevet, at den klassiske sengelængde på 200cm ikke er helt nok. Derfor vælger en del høje mennesker, at vælge en seng, der har 10 cm. eller 20 cm. mere i længden – hvor længden altså ender med at blive 210 cm. eller 220 cm.

Dette er ofte nødvendigt, hvis man måler mere end 190 cm i højden. Her vil man opleve at ens fødder “stikker ud” over enden af sengen, hvis man har valgt en halvandenmandsseng med den traditionelle længde på 200 cm.

En halvandenmandseng findes altså i flere størrelser, og den rigtige model afhænger af dine mål og dine behov. Hvis du er i tvivl om, hvilken halvandenmandseng og hvilke mål, der passer til din størrelse, foreslår vi, at du besøger os i vores butik i Søborg eller giver os et kald på 42 91 21 00.


Fuldend sengen med en topmadras

Køber man en halvandenmandsseng, bør man også investerer i en ordentlig topmadras. Dette vil gøre sengen lang mere komfortabel, og man vil på sigt også have muligheder for “kun” at skifte topmadrassen, hvis man ønsker at give sin halvandenmandsseng et frisk pust.

Vi hjælper dig selvfølglig med at vælge en topmadras, der passer til din nyindkøbte seng, men også hvis du har en seng i forvejen, og blot ønsker en ny frisk én til denne.

Topmadras fra Sengeland til Halvandenmandsseng

Kom ned og prøv en halvandenmandsseng i vores butik

Når man skal købe en seng, er det ikke en beslutning, man bør tage i farten. Vi er alle sammen bygget forskelligt, og vi har altså forskellige behov, når det kommer til senge. Hos Sengeland har vi specialister, der er klar til at hjælpe dig med at vælge den helt rigtig halvandenmandsseng.

Du er mere end velkommen til at komme forbi vores butik i Søborg, hvor du kan prøve alle vores forskellige modeller. En stor del af vores modeller findes i halvandenmands-størrelsen, og ofte også i de forskellige længder.

Sidder du med nogle spørgsmål, er du mere end velkommen til at ringe til os på telefonnummer 42 91 21 00.