Karma Lux Kontinental 160/180

Tilbud

Karma Lux Kontinental 160/180

vejl. 18.498,00 DKK
Fra: 9.999,00 DKK

Kampagne Tilbud
Luksus Kontinental seng fra Sengeland:

Karma Lux Kontinental
– Vælg mellem 5-zonet pocket fjedre og multipocket fjedre.
– Læs mere om fjedrene og deres hårdheder i bunden af siden
– Stor lækker latex eller memoryform topmadras
– Fås i 4 forskellige farver.
– Flere forskellige mål.
– INKL. 2x sæt 10 cm alu ben
– Tilkøb Plan gavl: kun kr. 2.500,- (før kr. 4.999,-)

Denne lækre lux kontinental seng fra By Karma er til dig, der ønsker ren luksus i dit soveværelse. En seng i top dansk design, med 4 forskellige hårdheder.

Se yderliggere information i produktbeskrivelsen.

Ryd
Varenummer: N/A Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

Karma Lux Kontinental 160/180
Super luksuriøs seng med et lækkert design.

Kontinental komfort og luksus
Kontinentalsengen er et amerikansk inspireret koncept, hvor sengens udseende i sig selv signalerer komfort og luksus. Sengen er bygget op med 2 boxmadrasser i bunden, 2 vendbarer madrasser med fjedreindlæg samlet i et stort betræk, afsluttet med en blød og behagelig topmadras. Hos SENGELAND kan du vælge de vendbare madrasser med 5-zonet pocketfedjre eller multipocketfjedre. Dette har vi valgt at gøre, så du og din partner kan få lige den hårdhed, der passer jer og jeres individuelle behov. Sengens flotte udseende understreges af hovedgavlen i matchende stof.

 

Fjedresystem

Den 5-zonet pocket fjedre laves i hårdheden, medium og fast. En madras med denne type fjedre består af 250 pocketfjedre pr. kvm. Denne fjedre er inddelt i 5-zoner, hoved-, skulder-, hofte-, skulder-, hovedzone. En tommelfingerregel er, at denne type fjedre kan bære op til 90 kg, alt efter hvilken hårdhed du vælger (medium/fast).

 

Multi pocket fjedren laves ligeledes i hårdheden, medium og fast, men er dog betydeligt hårdere end den 5-zonet pocket fjedre. Dette skyldes, at en madras med multipocket fjedre indeholder flere fjedre pr. kvm end overstående madras. Den består af 504 multipocket fjedre pr. kvm. Dette gør, at der er flere fjedre pr. kvm til at støtte kroppen og multipocketfjedren kan bære mere vægt end overstående fjedre. Multipocket fjedren er som regel til vægtklasser over 90 kg. Denne fjedre er ligeledes inddelt i 5-zoner, hoved-, skulder-, hofte-, skulder-, hovedzone.

Der er er tillæg på DKK 1.000,- pr. madras, ved køb af en madras med multipokcet fjedre. Dette skyldes, at der er dobbelt så mange fjedre i multipocket madrassen end i den 5-zonet pocket fjedre madras.

Yderligere information

Mål

, ,

Hårdhed: Madras 1

5-zonet pocket fjedre Medium, 5-zonet pocket fjedre Fast, Multipocket fjedre Medium +1.000,-, Multipocket fjedre Fast +1.000,-

Hårdhed: Madras 2

5-zonet pocket fjedre Medium, 5-zonet pocket fjedre Fast, Multipocket fjedre Medium +1.000,-, Multipocket fjedre Fast +1.000,-

Topmadras

Memoryform topmadras, Latex topmadras

Farver

Sort, lysegrå, mørkegrå, lilla

Gavl

Ingen gavl, Lux Plan gavl 2.500,-

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Karma Lux Kontinental 160/180”